I Danmark elsker vi iPhones

I Danmark elsker vi iPhones

Danmark er et af de lande, hvor der er flest, der ejer en smartphone, faktisk ejer 88% af den danske befolkning en smartphone, og ud af disse 89% er der 49%, der foretrækker en iPhone. I Danmark er vi langt mere iPhone-begejstrede end i mange andre lande, og det har også betydet, at Apple har lagt sig på en stor del af det danske marked for smartphones.

Danskernes begejstring for iPhones

Hvis man selv ejer en iPhone, så forstår man højst sandsynligt godt begejstringen for netop denne smartphone, og har man først ejet en iPhone kan det være svært at forestille sig nogensinde at eje andet. Derfor er der også mange danskere, der altid tyer til iPhones, når der skal købes en ny telefon, men det kan hurtig blive en dyr fornøjelse af skifte den gamle iPhone ud.

I Danmark er det efterhånden en selvfølge, at man ejer en smartphone. Eftersom der kun er 11% af den danske befolkning, der ikke ejer en smartphone, er det altså de færreste, der ikke har en smartphone af den ene eller den anden slags. Vores behov for smartphones hænger især sammen med vores brug af de sociale medier. Danskerne er på mange måder storforbrugere af sociale og digitale medier, og derfor har vi også et behov for at eje en smartphone, så vi hele tiden kan følge med i, hvad der sker omkring os og ude i verden.

Smartphones er for rigtig mange danskere blevet den primære kilde til information, og med alle de apps der efterhånden er kommet til, så har smartphonen fået langt flere funktioner end blot at fungere som en måde at komme i kontakt med andre på. En smartphone kan efterhånden alt det, en computer kan og måske endda mere til, og derfor er der altså ikke noget at sige til, at vi er så glade for smartphones i Danmark.

En dyr investering

Når Apple lancerer deres nye modeller, så resulterer det ofte i lange køer foran butikkerne. Man kan ikke komme udenom, at Danmark er et land af iPhoneelskere, og selvom de nyeste modeller bliver udbudt til skyhøje priser, så afholder det altså ikke danskerne fra at gå ud og investere i den nyeste iPhone.

På mange måder er der gået sport i at eje den nyeste iPhone og hvis ikke den nyeste, så i hvert fald en af de nyeste. Apple har ovenikøbet gjort det så smart, at de ældre modeller har en begrænset levetid, eftersom at de ikke kan trække de opdateringer, som Apple hele tiden udkommer med, men det er langt fra billigt at gå ud og investere i den nyeste iPhone.

IPhone Pro Max er den dyreste iPhone, der hidtil er blevet lanceret. Der skal altså spares en hel del penge sammen, hvis man drømmer om at investere i netop denne model. Hvis du drømmer om at få råd til den nyeste iPhone Pro Max, så er det værd at overveje at investere i danske aktier. Investering i danske aktier kan sagtens give et positivt afkast, så den nyeste iPhone er indenfor rækkevidde.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.