Hvorfor er livestreaming blevet så populært?

Livestreaming blev første gang introduceret i 2016 og er siden hen vokset som en tsunami i popularitet. Vi ser her på nogle af årsagerne til, at livestreaming er populært blandt streamere og deres publikum samt anmelder de mest populære iPhone apps til live streaming.

Livestreaming kommer i mange former og inden for mange brancher med fokus på utallige emner. 100 millioner mennesker livestreamer online videoer hver dag, og YouTube melder for eksempel om, at livestreaming på mobilen stiger med 100% hvert år. Men hvorfor er livestreaming så populært? En af de primære grunde er naturligvis prisen. Hvor kabeltv koster en forholdsvis pæn sum hver måned og ofte påtvinger brugerne en masse kanaler, de ikke efterspørger, er prisen på livestreaming lav og i nogle tilfælde gratis. Selv streamingudbydere som Netflix tager 10 gange så lidt for et abonnement som større kabeltv-pakker koster.

Livestreaming på iPhonen

Brugerne ønsker også i højere grad at livestreame via deres mobiltelefon. En rapport af Cisco fra 2015 viste, at brugen af data forventedes at stige fra 6.1 exabytes i 2015 til 15.2 i 2018. Fordelen ved kombinationen af iPhone og livestreaming er, at det er bekvemt for brugerne. To af de allermest kendte apps er Facebook og YouTube. Facebook har en indbygget livestreamingfunktion, hvor du i teorien kan nå ud til Facebooks mere end en milliard brugere. På YouTube kan du naturligvis også broadcaste dig selv og dine budskaber og herudover kan du abonnere på kanaler, dele med venner og redigere og uploade videoer.

En anden af de gode livestreaming apps, som kan bruges på både iPhone, iPad og iMessage, er Periscope. Med Periscope kan du se live videoer, breaking news, besøge steder eller møde mennesker med samme interesser. Hvis du står på den anden side af skærmen og gerne vil bruge iPhonen som medie til at livestreame, har Periscope også en lang rækker brugervenlige funktioner til dette formål. Hvis du gerne vil chatte med live broadcasters eller selv i kontakt med dit publikum, er YouNow appen til iPhones og iPad helt ideelt. Den har en masse unikke funktioner som browsing af live broadcasts og mulighed for at sende gaver m.m.

Stigende efterspørgsel på mobilen

Fra din sofa eller i bussen kan du via din iPhone livestreame tv-serier fra Netflix eller spille online casino med ægte live dealer hos for eksempel Mr Green. Her benytter man et tredje element, som tiltrækker brugerne ved livestreaming , nemlig muligheden for at interagere med folkene i og bag livestreamingen. Her kan du se, tale med og stille spørgsmål til dealeren, og du kan også se dem blande og deale kort under hele spillet.

Du kan også livestreame kortere videoer på YouTube, og livestreaming er ikke bare et midlertidigt hypet fænomen. Faktisk viser tal, at livestreaming snildt kan matche nogle af de mest sete programmer på DR og TV2. YouTuberen Alexander Husum er blandt andet en af de mest populære trendsætter inden for livestreaming, og mange af hans videoer er blevet vist mere end en million gange. Det er det samme antal seer, som ser finalen i “Den Store Bagedyst” på DR, mens TV2-nyheder i gennemsnit ses af omkring en halv million danskere.

PhoneTrade har Tilbud på iPhones idag og giver 25% i rabat på ALLE iPhones - Danmarks Billigste Pre-Owned iPhones! Se priserne her

Leave a Reply

Your email address will not be published.