Hvordan tilslutter jeg iPhone til Apple TV?

Hvordan tilslutter jeg iPhone til Apple TV?

Har du et Apple TV og en iPhone, så læs med her og se hvordan du forbinder disse to enheder hurtigt og nemt.

Med dit Apple TV har du flere muligheder en du måske havde regnet med i første omgang, i hvert falde hvis du har en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Du kan nemlig streame indholdet trådløst direkte fra din iPhone og over til dit Apple TV og på denne måde kan du altså få vist indholdet på dit TV.

Hvilket indhold kan streames over til Apple TV’et?

Det er selvfølgelig ikke alt indhold der kan streames over på dit Apple TV endnu, i hvert falde ikke med de standard indbyggede Apple TV funktioner.

Men har du indhold som musik, film, Youtube , billeder og lignende kan du streame dette over til dit Apple TV nemt og hurtigt.

Udover disse indbyggede funktioner på din iPhone understøtter nogle Apps også streaming funktionen, her i blandt Stofa’s WebTV app og ViaPlays app.

Er du typen der spare tv pakken væk, kan du altså låne et login til et af de to apps og streame det over til dit tv, og se tv som du normalt ville se det.

Hvordan gør jeg?

For at streame indhold fra din iPhone og til dit Apple TV kræver det at begge dine enheder er tilsluttet samme trådløse netværk, herefter skulle du gerne helt automatisk få mulighed for at streame indhold til dit Apple TV.

Når du har mulighed for at streame indholdet over på dit Apple TV vil du se et ikon der forestiller en firkantet tv skærm med en trekant, trykker du på den, vil du have mulighed for at vælge Apple TV og wupti så er indholdet streamet over på dit Apple TV.

Dette kan du altså gøre fra en række iDevices enheder men også fra din Mac computer, hvis du har sådan en.

5 thoughts on “Hvordan tilslutter jeg iPhone til Apple TV?”

 1. Det er meget fint med artiklen om trådløs streaming fra iPhone til Apple tv, i glemmer bare at nævne at det kun er en iPhone 4s der har AirPlay så dette kan lade sig gøre

  1. Hej Simon,

   Det er ikke kun iPhone 4S der har AirPlay, men derimod alle iOS enheder der kører med version 4.2 eller nyere.
   Så har du opdateret din iPhone 4, iPad eller anden iOS enhed til den seneste version som i øjeblikket er 5.1.1, så vil du have AirPlay funktionen.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Magnus,

   Er det musik du prøver at streame over på dit Apple TV eller et billede?
   Der sker ikke noget automatisk, men du skulle gerne få AirPlay ikonet frem som du kan trykke på og herefter vælge dit Apple TV.

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.