Hvordan slår jeg medhør til på min iPhone?

Hvordan slår jeg medhør til på min iPhone?

Står du og mangler medhør på din iPhone? så læs med her og se hvordan du nemt og hurtigt aktivere denne funktion.

Der kan være mange grunde til at slå medhør til, måske bliver du nødt til at lægge telefonen fra dig, men det kan også være hvis i sidder flere sammen og alle skal høre samtalen.

Uanset hvad årsagen er så er det nemt at slå denne funktion til, det eneste det kræver er at du enten har ringet op eller er i gang med at ringe op til en anden person.

Lydkvaliteten falder

Du skal være klar over at når du bruger medhør vil lydkvaliteten falde en smule, det skal forstås på den måde at den anden person kan høre at du ikke længere har telefonen oppe ved øret som normalt.

Personen i den anden ende vil højest sandsynligt høre dig som ”længere væk” end normalt, det betyder selvfølgelig ikke det store for dig.

Men hvis du vil være venlig så husk at tal højt og tydeligt når du anvender medhør funktionen, hvis ikke du har den lige i nærheden af dig.

Du skal også være opmærksom på, at alle lyde fra dine omgivelser vil blive hørt tydeligere, dvs. er der meget larm eller støj i baggrunden er det en god idé at gå lidt væk.

Sådan bruger du medhør på din iPhone

For at bruge medhør på din iPhone kræver det at du enten er i gang med at ringe op eller at du har en samtale kørende.

Hvis du kigger på din iPhone vil du sikkert se et tastatur, her trykker du på knappen skjul taster, herefter får du en række nye muligheder, her vælger du funktionen ”højttaler” og din iPhone bruger nu medhør.

For at slå medhør fra igen, trykker du bare på ”højttaler” igen og så kan du tage telefonen op til øret og tale normalt igen.

Har du problemer eller spørgsmål med denne guide så skriv gerne en kommentar længere nede.

5 thoughts on “Hvordan slår jeg medhør til på min iPhone?”

  1. Hej
    Jeg købte min nye iPhone 4S for lige godt 1 måned siden. Helt fra start har min medhør funktion ikke virket. Folk siger de enten ikke kan hører mig ellers lyder det som om jeg står 10 meter fra telefonen selvom jeg egentlig står 1 meter fra telefonen.
    Jeg har prøvet at gendanne min iPhone. Tage headset ind og ud, men det virker heller ikke. Har endda også trukket på home knappen i 10 sekunder og har også brugt lydløs knappen, men det virker stadig ikke. Dog kan jeg godt indtale en memo uden problemer, også selvom jeg står flere meter fra telefonen. Har det evt. noget med softwaren der er galt med? Har I andre også problemer? Jeg håber virkelig der er noget der kan hjælpe!
    Mvh. Aleksandra

  2. Hvordan får jeg “ medhør “. Slået til på min i phone ? Der er bedre lyd når jeg får opkald fra andre

Leave a Reply

Your email address will not be published.