Højtalere til din iPhone – Få hjælp til at træffe det rigtige valg

Når du gerne vil have den rigtige højtaler til din iPhone, er der i dag flere modeller end nogensinde før, og derfor har du også meget at vælge imellem – hvad skal du være opmærksom på, for at vælge det rigtige – læs med her.

De mange navne for lyd til iPhonen

I dag er det ikke længere blot at spørge efter en højtaler til en iPhone, da der i dag findes dockingstationer, sound docks, musikafspillere med lyd og flere andre typer. Hvad er det så vigtigt at du går efter, og hvad får du mest ud af at vælge. Det er noget af det vi finder ud af her, så du får et bedre overblik.

Designet er noget af det første du skal have styr på, og når du har det, er det let at finde flere modeller, hvor det så er lyden, der bliver den afgørende faktor. Hvor det for får år siden næsten kun var muligt at få almindelige højtalere, er der i dag mulighed for at få lave, høje, tykke, smalle, firkantede og runde lydafspillere.

Lyden vil aldrig være ens, når den kommer ud af forskellige størrelser og modeller, så når du har bestemt dig for designet, så er det blot at lytte til de forskellige modeller, og finde det design, og den lyd du synes er bedst – bare giv den gas i butikken, for det er dig, som skal høre på lyden i mange år fremover.

Læs også vores artikel om iPad covers 

Brugen af iPhone højtalere

Har du overvejet hvor du kommer til at bruge dine nye højtalere til din iPhone, eller så er det også en rigtig god idé at gøre det. Her vil du kunne finde ud af hvordan designet passer ind i miljøet, hvor din iPhone højtaler skal bruges. Det kan være du skal vælge en dockingstation, der passer til designet af din fladskærm, eller en sound dock der er let at tage med rundt, fordi det netop er her du kommer til at høre musik på din iPhone.

Du skal hele tiden overveje brug, formål og ønske til design, inden du går i gang med at vælge din nye lyd til iPhonen. Specielt i dag, hvor der efterhånden findes så mange forskellige muligheder. Her handler det om at vælge det helt rigtige i forhold til dit behov, så du får den bedste lyd og de bedste oplevelser med din nye højtalere til iPhonen.

Lyt til så meget lyd som muligt

Det er vigtigt at du får afprøvet så meget lyd som overhovedet muligt inden du beslutter dig, for det er med til at give dig flere gode oplevelser, når den lyd du får, er den helt rigtige. Du skal ikke være genert over at gå i butikkerne, og få afprøvet dem – for til slut at finde den helt rigtige højtaler til din iPhone – du gerne vil have til at stå fremme, du gerne vil bruge igen og igen, og du får god lyd ud af, når du bruger den.

Start med at finde din nye højtaler til iPhone lige her.

MyAmp mini højtaler

Denne MyAmp højtaler er designet som en mini udgave af en Mashall højtaler. Lyden på højtaleren er hverken super god eller super dårlig, men fungere rigtig godt til at afspille musik i fornuftig lydstyrke. PÅ højtaleren har du mulighed for at justere på volumen, bas og diskant. Højtaleren skal bruge 3 AA-batterier.

Myamp

Denne højtaler kan købes hos coolstuff.dk for 199kr.

BoomIt – Trådløs Bluetooth Højtaler 

Denne trådløse bluetooth mini højtaler fra boomIt har en utrolig god lyd i forhold til dens størrelse. Højtaleren har udvidet BXS som gør at den har en kraftig bas. Højtaleren kan også afspille radio og har et rødt LED display som gør det let at navigere. Højtaleren har også indbygget mikrofon så du har mulighed for at bruge højtaleren som samtale anlæg. Derudover har den også et langtidsholdbare lithium batteri.

Boomit

Du kan købe denne højtaler hos Iphonegadget.dk for 249 kr.

Betasphere HR 800 Diamond

Denne højtaler fra Betasphere har en utrolig god lyd og et virkelig lækkert design. Du skal ikke lade dig snyde af billedet, da højtaler er på størrelse med 0,5 liters flaske. Denne højtaler er et godt valg hvis du gerne vil have god lyd med når du skal på festival og ikke vil betale over 1000 kr.

Betasphere HR 800 Diamond

Du kan købe højtaleren hos Iphonegadget.dk til 449kr.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.