Hvad koster et nyt glas til iPhone 6 og iPhone 6 plus og op til de nyeste iphones

iPhone 6 screenNoget af det værste der kan ske udover at ens iPhone bliver stjålet er at man tager sin iPhone og smadre ens skærm. Det er ikke kun surt fordi det ødelægger total ideen med en iPhone hvis du ikke rigtigt kan se hvad der sker på skærmen. Det er også fordi man ved at det kommer til at blive dyrt at få skiftet det. Er din iphone 6 ved at blive for langsom og gammel. Køb iphone 11 som er hurtigere og ny på markedet.

Ledte du efter: top liste – iPhone 6 covers

Priser på iPhone skærm skift i Danmark

Der er faktisk enorm stor forskel på prisen alt efter hvor du vælger at få din iPhone lavet. Vi har undersøgt markedet og fundet ud af at det billigste du kan få lavet din iPhone er hos imania.dk som sender en boble plast kuvert som kan sende din iphone sikkert til deres værksted, hvor de udskifter din iphone skærm til nogle af landets billigste priser.

Priser udskiftetning af skærm kunne svinge med helt op til 1347 kr. Så det er da værd at bruge 2 minutter på at finde ud af hvor det er billigst. Men vi har gjort det let for dig og samlet alle de billigste priser her:

Iphone X – 1397 kr

Iphone 8 – 697 kr.

iPhone 6 plus – 597 kr.

iPhone 6 – 397 kr.

iPhone 5S – 297kr.

iPhone 5C – 397kr.

iPhone 5 – 297 kr.

Se priserne på alle modeller her

iPhone reparationer er billiger i Sverige , Men

Du kan spare et par hundrede kroner ved at få skiftet din iPhone skærm i Sverige, men her skal du også lige huske at ligge transporten oven i og så bliver det faktisk dyrere end at skifte den i Danmark hos den nævnte forhandler. Men hvis du alligevel skal til Sverige kan du jo lige så godt spare lidt penge.

Du kan se de svenske priser her (Husk at omregn fra SEK til DK)

One thought on “Hvad koster et nyt glas til iPhone 6 og iPhone 6 plus og op til de nyeste iphones”

Leave a Reply

Your email address will not be published.