Hdmi Til Usb – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Hvis du er på jagt efter et HDMI til USB så kan kan det være svært at finde den helt rigtige, så derfor vil vi hjælpe dig med at finde ud af hvad du skal gøre.

USB og HDMI signaler er ikke direkte kompatible med hinanden, men man kan via en konverter få typerne til at fungere sammen, enten i form af en USB-C HDMI adapter eller et decideret eksternt grafikkort med HDMI udgang, som kan tilsluttes en alm. USB 3.0 i en computer. E n USB til HDMI adapter er i virkeligheden ikke en adapter, det er et USB grafikkort, som du fx skal bruger drivere til, det har også sin egen grafik chip og det giver en masse unødvendige problemer. Driveren kan også udgå, så der ikke bliver lavet nye versioner af den, det kan betyde at din USB til HDMI adapter holder op med at virke når du opgradere til det nyeste MAC OSx.

Det andet problem med at have et ekstra grafikkort er, at det nok ikke er et særligt godt grafikkort, da det var billigt, det betyder at du fx ikke kan spille spil på den skærm og generelt lagger det når du bruger skærmen, det kan være fint til excel, men så snart du ser video eller noget andet der kræver flere billeder i sek er det dårligt.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.