Hdmi Til Usb – Se oversigten over de bedste og billigste 2018


Med DeLOCK, Lindy, Apple, Accell, Satechi og Orico bliver der ikke langt fingre imellem, når det kommer til smarte designløsninger. Har du for eksempel brug for at tilslutte en enhed med USB-C 3.1 port eller 3.0 port til din skærm, er du kommet til det rette sted. Vores udvalg spænder over mange smarte USB til HDMI adaptere med forskellige funktioner og du kan derfor med sikkerhed finde det, du skal bruge. Vi sælger også Multi-Port USB til HDMI adaptere og så bestræber vi os på løbende at opdatere udvalget med nye, spændende produkter.

USB og HDMI signaler er ikke direkte kompatible med hinanden, men man kan via en konverter få typerne til at fungere sammen, enten i form af en USB-C HDMI adapter eller et decideret eksternt grafikkort med HDMI udgang, som kan tilsluttes en alm. USB 3.0 i en computer. E n USB til HDMI adapter er i virkeligheden ikke en adapter, det er et USB grafikkort, som du fx skal bruger drivere til, det har også sin egen grafik chip og det giver en masse unødvendige problemer. Driveren kan også udgå, så der ikke bliver lavet nye versioner af den, det kan betyde at din USB til HDMI adapter holder op med at virke når du opgradere til det nyeste MAC OSx.

Det andet problem med at have et ekstra grafikkort er, at det nok ikke er et særligt godt grafikkort, da det var billigt, det betyder at du fx ikke kan spille spil på den skærm og generelt lagger det når du bruger skærmen, det kan være fint til excel, men så snart du ser video eller noget andet der kræver flere billeder i sek er det dårligt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.