Hdmi Til Scart – Se oversigten over de bedste og billigste 2018


Du vil ofte komme til at stå i en situation, hvor du skal forbinde to apparater, der ikke har de samme stik-porte. Dette er særligt et problem i forbindelse med HDMI og Scart stik. Disse stik tjener samme funktion, men ser ikke ens ud. HDMI og Scart bruges til at overføre lyd og billede fra for eksempel en computer til et TV eller fra et TV til et andet. For at løse problemet med forbindelse imellem disse to kabeltyper, kan du passende benytte dig af vores smarte HDMI til Scart adaptere. Disse adaptere forbinder de to typer af stik, og sørger for et lynhurtigt og effektivt signal.

Skal du game på nyere spilkonsoller, men har du et ældre TV så kommer der her udvalget for dig. Vi har samlet et varieret sortiment af HDMI til Scart convertere, der gør det nemt at konvertere fra HDMI til analoge videokilder. Vil du undgå at skulle have besvær med at installere drivere og i stedet få en simpel og billig løsning så se nærmere på udvalget nedenfor. Hos Av-Cables.dk er vi stolte af vores lave priser – faktisk så stolte at vi tilbyder prisgaranti på alle vores HDMI til Scart convertere. Ofte ligger vores priser imellem 15 % og 60 % under vejledende butikspriser og vi gør os umage for jævnligt at tilføje nye produkter til udvalget. 

Konverterer både RGB og Kompositvideo til enten 720p eller 1080p

Registrerer automatisk signaltype og billedfrekvens

HDMI til Scart Converter – Tilslut en HDMI-enhed til dit Scart TV

Denne smarte HDMI til Scart Converter gør det muligt – og nemt – at konvertere fra HDMI til analoge videokilder. Det vil sige, at du kan tilslutte og overføre billede og lyd fra for eksempel Apple-tv, DVD-afspiller, Blu-Ray eller andet nyere udstyr, til en skærm med en Scart indgang – for eksempel et ældre fjernsyn. Du kan også bruge den, hvis du ønsker at spille på nyere spillekonsoller, som PlayStation og Nintendo og denne HDMI til Scart Converter er altså et rigtig godt bud på en hurtigere og billigere løsning, frem for at gå ud og købe et nyt fjernsyn.

Besvar betalte spørgeskemaer på din telefon og få penge for det hos Opinionsland.dk - Klik her og få mellem 20 og 40 kroner per besvarelse

Leave a Reply

Your email address will not be published.