Det smarteste tilbehør til din iPhone

Det smarteste tilbehør til din iPhone

Der findes ufatteligt meget tilbehør til iPhones. Selvom det kan virke tillokkende at købe sig fattig i brugbart, sjovt og lækkert udstyr, så er det ikke altid nødvendigt. Læs med i denne guide for at finde ud af, hvilken form for udstyr du bør investere i.

Powerbanks giver din iPhone ny energi

Du kender det sikkert. Du er på vej til din næste aftale, og pludselig sker det, som bare ikke må ske. Din iPhone løber tør for strøm. De fleste mennesker er meget afhængige af deres telefoner, og frygten for ikke at kunne lede efter destinationen på telefonens indbyggede GPS er nu en virkelighed. Derfor er en powerbank nyttig. Nu kan du lade din iPhone op på farten, og dette eksempel bliver ikke en realitet for dig. Læs gerne vores artikel Powerbank test – Se hvilke modeller som vi anbefaler, for at blive endnu klogere på hvilken specifik powerbank du skal købe. 

Beskyt din skærm med beskyttelsesglas

Det chok du får, når du taber din telefon, og den lander med skærmen på betongulvet, vil du helt sikkert gerne undvære, ikke? Der er heldigvis en simpel løsning. De fleste iPhone-forhandlere sælger som regel beskyttelsesglas, og ofte monterer de det også gerne. Nu kan du tabe din telefon med ro i maven. 

En god bærbar højtaler

Gennem sommeren kommer der til at være mange sene aftener ude på terrassen, i parken eller på stranden. Musik er altid en god måde at skabe en hyggelig stemning, men det kan virke voldsomt at tage en stor højtaler med. Heldigvis findes der mange gode muligheder for at finde små højtalere, som du kan have med i lommen. På den måde er du altid klar til at starte en fest, uanset hvor du og dine venner slår jer ned i sommervarmen.

Fremkald dine billeder her og nu

Efter computere og smartphones indtog glemmer vi at fremkalde vores billeder. Nu er det mere normalt, at vi bare tager billeder for at tage dem, men vi kigger sjældent på dem igen. Derfor kan det være nyttigt at anskaffe sig en printer til sin iPhone. De fleste printere sættes fysisk fast til din iPhone og kommunikerer med din iPhone ved hjælp af bluetooth. Printeren fungerer lidt som et gammeldags polaridkamera, hvor billedet kan printes ud med det samme.  Sådan en printer kan godt være en større udgift på budgettet. Heldigvis er det nemt at tag et lån, som passer til dine ønsker hos HomeBanker.dk. De tilbyder både kviklån, samlelån, forbrugslån og SMS-lån.

Opnå det helt rigtige lys

Selvom du har en billedprinter til din iPhone, så nytter det ikke noget, hvis billedkvaliteten ikke er god. Der er ikke noget værre end mørke og grumsede billeder. Hvis du er typen, der elsker at fange øjeblikket, vil du helt sikkert elske at tilkøbe et selfie-light til din iPhone. Det gør op for dårligt lys, og selv når der er naturligt godt lys, vil dit selfie-light højne kvaliteten betydeligt. De fleste selfie-lights har forskellige indtillinger, så du kan opnå præcis det udtryk, som du bedst kan lide.

Leave a Reply

Your email address will not be published.