Powerbank test – Se hvilke modeller som vi anbefaler

Vi har test nogle af de forskellige powerbanks som er på markedet, så du kan blive festival klar. Der er nemlig ikke noget værre end at løbe tør for strøm når man har brug for at komme i kontakt med sine venner.

Vi har derfor valgt at teste 3 forskellige powerbanks og vi kan lige så godt afsløre nu, at det ikke er alle modeller som vi ville give penge for.

Powerbank til iphone

Når du skal bruge en powerbank til din iphone, så er det vigtigt at du holder øje med hvor mange opladninger der er i den powerbank du kigger på. Der er ikke særlig meget forskel på de forskellige powerbanks udover at deres batteris størrelse. Så derfor kan du frit bestemme hvilken powerbank du skal købe, dog kan der også være nogle størrelses forskelle som du skal være opmærksom på.

Mercury – ChargeSmart powerbankchargesmart-mercury

Pris 299 kr. – Køb den her 

Denne Powerbank fra Chargesmart kommer i et lækkert stilrent design og med et micro USB stik.

På denne model kan du se hvor meget batteri der tilbage ved at trykke på knappen midt på powerbank, hvor efter der så vil lyse op til 3 lamper alt efter hvor meget batteri der er tilbage i opladeren. Samtidig virker powerbanken også som en lygte, da der i toppen af modellen er placeret en lampe som også lyser når du trykker på knappen i midten. Man skal dog være opmærksom på at man ikke får trykket på knappen når den er i ens lomme, da lygte vil forblive tændt ind til at man trykker på knappen igen og man på den måde kan komme til at bruge unødvendigt batteri.

Modellen er lavet i et kompakt design som gør det let at have den med rundt i lommen. Der udover har denne model en utrolig høj batteri kapacitet i forhold til dens størrelse og kan indeholde op til 3 fulde opladninger af en Iphone.

Fordele

God størrelse – Let at have med rundt

Stor batteri kapacitet – Op til 3 fulde opladninger

Indbygget lygte

Har en USB indgang så den passer til stort set alle opladerkabler

Ulemper

Upræcis batteri måler – Kan kun vise 3 forskellige batteri tilstande

Kommer kun med et Micro USB stik

Vores anbefaling

Til prisen er dette helt klart et super godt valg, den kan det en powerbank skal kunne og så har den masser af batteri kapacitet. Helt klart et sikkert hit til årets festivaller.

Juice Cell powerbank – ThumbsUP

juice-cell PowerbankPris 299 kr. Køb den her

Denne batteri formemede powerbank fra mærket ThumbsUP, kommer med et micro USB, mini USB og Apple 30 pin som passer til Iphone 3 og 4.

Du kan se hvor meget strøm der er på denne powerbank ved at trykke på knappen i bunden af den og så vil være lys i op til 4 lamper, alt efter hvor meget strøm der er tilbage i powerbanken.

Juice Cell er lille og let at have med i lommen, man skal dog være opmærksom på at det bliver en smule varm når den er brug, dog ikke så varm så man brander sig på den.

 

Fordele

Let at have med rundt på grund af størrelsenjuice-cell

Mange forskellige stik som passer til de fleste enheder

Ulemper

Upræcis batteri måler – Kan kun vise 4 forskellige batteri tilstande

Lavt batteri kapacitet – Kan holde til en fuld opladning

Bliver varm under brug

Vores anbefaling 

Vi ville ikke vælge at købe denne powerbank af en enkelt årsag, der er simpelthen for lidt batteri kapacitet på. De fleste opladere i denne pris klasse indeholder som regel batteri kapacitet nok til 2 fulde opladninger, denne powerbank kan som tidligere nævnt kun holde til 1 opladning. Så er det samtidig heller ikke noget plus at den bliver varm, da det ofte er om sommeren man bruger powerbanks.


Dual powerbank – ThumbsUP

Pris 599 kr. Køb den her

Denne smarte dual powerbank fra ThumbsUp kommer i et stilrent og solidt design, med 3 forskellige stik (micro USB, mini USB og Apple 30 pin som passer til Iphone 3 og 4).

Denne model giver til forskel fra mange andre powerbanks dig et helt præcist overblik over hvor meget strøm der er tilbage i denne powerbank. Der er nemlig en batteri måler som viser dig batteri tilstanden på en skala fra 1-100. De fleste andre modellen har kun mellem og 3-4 forskellige tilstande.Dual powerbank - TumbsUp

Derudover er dette også en af de eneste modellen som har 2 USB indgange, hvilket også er derfor navnet er på denne powerbank er dual. Modellen er dog også større og tungere end de fleste andre modeller. Men det er stadig muligt at have den med rundt i lommen, uden det store besvær.

Fordele

Stor batteri kapacitet – 3-4 fulde opladninger

2 USB udgange

Præcis batteri måler – viser dig batteri tilstanden på en skala fra 1-100

Flere forskellige stik medfølger

Ulemper

Større og tungere end andre powerbanks

One thought on “Powerbank test – Se hvilke modeller som vi anbefaler”

Leave a Reply

Your email address will not be published.