Design et unikt og personligt iPhone cover med billede

Design et unikt og personligt iPhone cover med billede

Er du iPhoneindehaver, så er du ret sikkert enig i vigtigheden med et cover til telefonen – i hvert fald hvis man gerne vil undgå at skulle forbi reparationen i tide og utide med mobilen, fordi den ikke kunne klare det mindste. IPhones er skrøbelige, men samtidig er de også bare uundværlige for rigtig mange og et cover er derfor hurtigt et must have.

Drop de mange timers eftersøgning i diverse coverbutikker for at finde det endelige cover

En mobiltelefon med en smadret skærm eller bagside er ikke så meget ved, men det er svært at undgå hvis man ikke husker at pakke telefonen ind i et cover fra dag 1. Det er dog ikke altid at man lige kan finde det cover man gider at have på og hvis du tit har tænkt at der ikke er noget for dig i de mange covers-butikker du efterhånden har gennemsøgt, så bliver du muligvis ret glad for denne idé om at lave dine egne personlige iPhone covers.

Ofte er der et væld af covers i de forskellige covers-butikker og alligevel kan man let gå forgæves igen, fordi man ikke har kunne finde det cover man gider at se på hele tiden. Men nu er det faktisk muligt for dig selv at blive designeren bag dit kommende cover og der er næsten ingen begrænsninger for hvad du kan lave. Det vigtigste er vel også i bund og grund at du får det færdige cover som du ikke vil ærgre dig over altid, skal dække for den ellers smukke iPhones design.

Alle kan lave et personligt cover på wanapix.dk

Sidder du og tænker at du desværre ikke er særlig kreativ eller at du har svært ved at se hvordan at du skal kunne sidde og designe selv fra din egen computer, så skal du ikke tøve. Når du besøger hjemmesiden Wanapix.dk, vil du hurtigt få en fornemmelse for hvor brugervenligt det hele er. Dine IT-kundskaber skal altså ikke være det der spænder benene for dig og holde dig fra at få lige det cover du har behov for.

Hvis du holder dig tilbage fordi du ikke hidtil har haft succes med den kreative del og din indre designer, så skal det heller ikke ryste dig af pinden. Wanapix.dk har allerede gjort en stor del af arbejdet med deres skabeloner som du blot kan vælge frem for at starte dit design helt fra bunden.

Lav dit cover lige som du ønsker det

Som du kan se på det udvalg der er af covers, er det alle covers til iPhones og der er covers til alle slags iPhones -også de helt gamle modeller. Det er desuden alle transparente covers til en start, så hvis du rigtig gerne vil show it uden at ødelægge din telefon fordi der ikke er cover, så vil du med få detaljer i dit design få både et personligt cover, der samtidig også kan stråle og ”blære” sig med at være en iPhone.

Brug skabelonerne eller skab dit helt eget. Det er dig og kun dig der bestemmer hvordan det færdige resultat skal se ud og du behøver ikke at købe det cover du får lavet, hvis du ikke ender med at være tilfreds.

Leave a Reply

Your email address will not be published.