Den helt nye Samsung Galaxy S22 imponerer!

Sponsoreret indhold:

Samsung Galaxy S22 er netop landet i butikkerne – og selv hvis du ikke er Samsung-bruger, er der mange tekniske specifikationer at blive imponeret over.

Samsung Galaxy S-serien kan nu bestilles, købes og forudbestilles ved de fleste forhandlere af smartphones. Måske har du ikke før overvejet at købe en Samsung-smartphone, men vi synes alligevel, du skal hænge på. Hvis du kan lide kraftfulde og hurtige smartphones, som kan holde til hverdagens slid og fald, er der nemlig rigtig god grund til at læse mere om den nye Samsung Galaxy S22.

Den nye Samsung S22 findes i tre forskellige modeller, der alle har hver sine fordele og egenskaber. Det gør det nemt at finde lige præcis den Samsung Galaxy S22, som passer til dig og dine behov – uanset om du hovedsagligt bruger din smartphone til at optage video og billeder i høj kvalitet, eller du vil have en lynhurtig smartphone til at spille på.

Samsung Galaxy S-serien er skabt til hverdagen

De tre modeller hedder Samsung Galaxy S22, S22+ og S22 Ultra. Fælles for de tre Samsung Galaxy S22-modeller er, at de er utrolig hårdføre. Særlig teknologi kaldet Corning Gorilla Glass Victus+ beskytter Samsung S22 mod ridser og brud og gør endda denne smartphone vandafvisende.

Så er det slut med en smartphone, der dør efter en tur i toilettet eller får knust glasset ved et fald.

Alle tre modeller har samtidig fingeraftrykslæser i skærmen, der fungerer ved hjælp af ultralyd, de understøtter det lynhurtige 5G-netværk, og de har en 4nm-processor.

Der er selvfølgelig også en række specifikationer, der adskiller de enkelte modeller fra hinanden, og dem kommer vi ind på herunder.

Fordele ved Samsung S22, S22+ og S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 er den billigste model af de tre. Værd at fremhæve er blandt andet de tre bagkameraer på henholdsvis 50 MP, 12 MP og 10 MP, en lynhurtig processor og et stort batteri på 3.700 mAh. Modellen fås i pink, grøn, sort og hvid og med enten 128 GB eller 256 GB.

Den lidt større model, Samsung S22+, har også tre frontkameraer, men her får du blandt andet en større skærm på 6,55 tommer og et batteri på 4.500 mAh.

Hvis du er kompromisløs og leder efter en smartphone i absolut topklasse, er Samsung Galaxy Ultra måske den rette model at vælge. Det er den hurtigste smartphone, som Samsung nogensinde har lavet, og den tager knivskarpe billeder og videoer. Her får du hele fire bagkameraer på 108 MP, 12 MP, 10 MP og 10 MP, og der er gode muligheder for at nyde billederne på den 6,8 tommer store skærm.

Uanset hvilken model du vælger, er Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra nogle smartphones, hvor du får rigtig meget fed teknik for pengene!

Bestil, køb eller forudbestil til en god pris

Samsung Galaxy S22 er netop landet i butikkerne. Der findes allerede mange muligheder for at kombinere den nye smartphone med et mobilabonnement eller for at betale telefonen på afbetaling.

Du kan selvfølgelig også købe den kontant, og så starter priserne fra 6.699 kroner. Måske har du (også) fået mod på at anskaffe dig en Samsung Galaxy S22? Smart er den i hvert fald.

Leave a Reply

Your email address will not be published.