Copy-Trading – Ny passiv måde at investere på

Copy-Trading

Har du nogensinde drømt om at tjene penge på at investere, men har ikke den store viden omkring investeringer, aktier og lignende? Så kan copytrading være svaret, hvor man simpelthen kopiere professionelle investorer, og automatisk handler præcist ligesom de gør.

Copy trading er blevet populært i USA hvor der er er mange succesfulde investorer som lever af det, mens i Danmark er det først nu blevet kendt. Men i Danmark er der flere investorer der begynder at gøre det samme, og derfor vil Copy Trading også vokse hurtigt i de kommende år. Der er også flere danskere der er begyndt at prøve copytrading, hvor du f.eks. kan læse denne anmeldelse af copytrading.

Hvad er Copy-Trading?

Copy-Trading

Med Copy-Trading får du mulighed for at kopiere professionelle og erfarne investorer og alle de investeringer de fortager. Alle handler vil derefter blive fortaget fuldstændig automatisk for dig, så alt du skal gøre er at vente på at de fortager nogle handler, hvorefter din portefølje vil blive investeret præcist som deres.

Når man investere i Copy Trading, så vil din portefølje blive fordelt i samme procentvise fordeling som de traders du kopiere, så hvis de eksempelvis fordeler 25% i aktier, 25% i valuta og 50 % i index, så vil dine investeringer blive fordelt på præcist den samme måde. Dette sikre at alle kan prøve at copy trade, fordi du ikke behøver at starte med mere end 200$ hos langt de fleste platforme. Copy-Trading.dk er en af de største blogs indenfor copy-trading, hvor der findes komplette guides og anbefalinger til investorer du kan vælge at følge hvis du vil have det bedste mulige afkast.

Hvor meget kan man tjene med copy-trading?

Der er ingen der kan give dig et helt konkret svar på hvor meget du kan tjene med copy trading, men en ting er sikkert. Hvis du vil finde en af de mest populære platforme at tjene penge på copy trading eToro vil være et godt bud på en platform der historisk har haft investorer der tjente mere end 600% på deres investeringer over en periode på 12 måneder.

Men der er naturligvis ingen garanti for at man kan tjene så mange penge, da man trods alt ikke er bedre end den investor man kopiere. Så hvis investorerne er uheldig, så vil du heller ikke tjene lige så meget.

Konklusion

Copytrading er utrolig interessant, og der er mange med gode erfaringer med det. Du skal dog huske at gøre dine egne erfaringer inden du kaster en stor investering afsted, så du kan med fordel vælge den minimums indbetaling på 200$ som det kræver for at prøve det, og så kan du selv finde ud af om det er noget du vil forsætte med, eller om du vil vil investere endnu flere penge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.