Over 100 brugere bedømmer de bedste teleselskaber

brugernes foretrukne teleselskaber

I en bruger undersøgelse foretaget på iPhoneLuppens facebook side, har vi spurgt brugerne hvilket teleselskab de har og foretrækker, se vinderen her.

Nu til dags kan det være svært at vide hvilket teleselskab man skal vælge, mulighederne er mange og der skyder hele tiden nye teleselskaber op.

Måske hører du blandt den trofaste og loyale del af kunderne der har været hos samme selskab i flere år.

Det kan også være at du hører til den del som blot synes, at det er alt for besværligt at skifte teleselskab og få flyttet dit nuværende nummer med over.

Personligt hørte jeg til begge grupper, indtil jeg endelig fik taget mig sammen til at kigge på hvor meget jeg egentligt kunne spare ved at skifte selskab.

Hvad skal jeg undersøge?

Måden jeg greb det an på var ved at undersøge mit nuværende forbrug, på div. Udskrifter jeg havde fået fra Telenor som var mit daværende teleselskab igennem mange år.

I snit blev der betalt omkring 3-400,- om måneden, for mit telefon abonnement, som har kørt via PBS, så jeg har egentligt aldrig rigtigt tænkt over om det var dyrt eller billigt.

Efterfølgende har jeg kigget på de forskellige teleselskabers hjemmesider for at finde de bedste og billigste mobil abonnementer.

Og resultatet er at jeg nu spare et sted mellem 2-300,- om måneden og samtidig har et bedre og hurtigere data netværk end før.

Nummerflytningen kunne ikke gå meget nemmere end det gjorde, man giver blot det nye teleselskab fuldmagt til at opsige nuværende abonnement, og herefter får man en dato hvor nummeret bliver flyttet, på datoen vil du miste signalet på din telefon og du skifter bare sim-kortet over til det nye, og så virker det igen.

Du behøver altså ikke at have et midlertidigt nummer eller lignende, du venter bare med at skifte sim-kortet til nummeret er blevet flyttet.

Det skal du være opmærksom på

Der er flere ting du skal være opmærksom på når du undersøger mobil abonnementer, udover standard ting som inkl. Tale, fri sms/mms, ring gratis til andre kunder i samme teleselskab osv. Så skal du undersøge følgende:

 • Er der opkalds afgift?
  Tjek om du skal betale for alle opkald og opkaldsforsøg, dette skal helst være gratis.
 • Hvilket netværk benytter teleselskabet?
  De fleste teleselskaber benytter nogle af de store udbyderes netværk, tjek derfor dækningen i dit område når du ved hvilket netværk teleselskabet benytter.
 • Hvor hurtigt er det mobile data 3G/4G?
  Tjek om selskabet understøtter 4G da det er den nyeste teknologi, tjek også hvor hurtigt en 3G data forbindelse du skal regne med at have, flere lavpris selskaber tilbyder nemlig kun en lav data hastighed.
 • Hvad sker der ved overforbrug af data?
  Tjek om du skal betale for overforbrug, eller om teleselskabet blot nedsætter hastigheden resten af måneden, hvilket er at foretrække.
 • Er kunderne tilfredse?
  Det er en god idé at tjekke teleselskabets Trustpilot score inden du bestiller så du kan se om andre kunder har problemer eller generelt er tilfredse.

Herefter er det blot at vælge det selskab der opfylder dine krav og som har god dækning i dit område.

Facebook undersøgelsens resultat

Du kan her se hvilket teleselskab der har flest brugere, listen består af 107 brugere og generelt er de tilfredse med deres nuværende teleselskab.

Listen er opstillet efter det teleselskab som har flest brugere først:

Oister – 17

CBB – 15
Telmore – 13
Telia – 12
Onfone – 11
Telenor – 11
Tre (3) – 8
BiBOB – 7
TDC – 6
Call me – 3
M1 – 3
Fullrate – 1

Total 107 stemmer.

Er du enig i mængden af stemmer på de forskellige teleselskaber?

Giv din mening til kende i kommentarerne.

2 thoughts on “Over 100 brugere bedømmer de bedste teleselskaber”

Leave a Reply

Your email address will not be published.