Beoplay H7 – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

En gang i mellem må mobiltilbehør gerne være ekstra lækkert, og det er her, BeoPlay fra B&O passer lige ind. Bang og Olufsens datterselskab arver nemlig mange af designdyderne, men forener dem med mange moderne tilslutningsmuligheder.

Nyeste kreation fra Struer er H7, som er et full-size headset, der tager lillebror H6 og giver det den store trådløse behandling.

Trådløs lyd i særklasse

BeoPlay H7 har den velkendte og anmelderroste Bang & Olufsen Signature Sound, som er tro mod musikkilden, uanset om hovedtelefonen bruges trådløst eller med kabel. Samtidig skærmer den godt mod udefrakommende støj takket være ørepuderne med hukommelsesskum og blødt lammeskind.

Opladeligt og udskifteligt batteri

BeoPlay H7 er udstyret med effektiv batteriteknologi med op til 20 timers trådløs afspilning. Og hvis du glemmer at slukke hovedtelefonen, aktiveres den intelligente batterisparefunktion automatisk efter 15 minutter.

Intuitivt touch-interface i aluminium

Med enkle bevægelser på den berøringsfølsomme ørekop kan du styre musikken og besvare opkald – selv med handsker på.

Den rummer nu et batteri, hvilket øger vægten til 280 gram, men så slipper du også for kabler og kan i stedet bruge Bluetooth 4.1 med aptX lossless. Trådløs frihed uden kompromiser!

Batteritid: Det fantastiske batteri giver op til hele 20 timers musikafspilning. Batteriet oplades via Mikro USB-kabel, og har desuden en intelligent strømbesparende funktion, der slukker for hovedtelefonerne automatisk, hvis de ikke har været brugt i 15 minutter. Løber hovedtelefonerne alligevel tør for strøm, kan du blot tilslutte kablet og du kan fortsætte med at lytte til musikken.

Materialer af høj kvalitet: Hovedtelefonerne fra Bang & Olufsen er fremstillet af førsteklasses materialer, der er omhyggeligt udvalgte. Det holdbare ægte læder på hovedbøjlen, det vidunderlige bløde lammeskind på ørepuderne og det elegante alumniumsdesign sikrer, at disse hovedtelefoner har lang levetid og vil levere en førsteklasses musikoplevelse, uanset hvor du er.

In-line mikrofon og fjernbetjening: Bang & Olufsen Beoplay H7 hovedtelefonerne har indbygget mikrofon med høj kvalitet og fjernkontrol, så du kan besvare indgående opkald eller skifte musik uden at skulle bruge din smartphone.

Stor komfort: Nyd følelsen af bløde lammeskind på ørekapslerne. Hukommelsesskummet i hver kapsler sikrer fantastisk komfort.