Beoplay H6 – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

B&O Beoplay H6 around-ear hovedtelefonerne leverer naturlig og autentisk lyd med fokus på klare mellemtoner med balanceret bas og treble-ydelse i et ekstraordinært design. Beoplay H6 er designet til at have ligeså godt design som lyd, og er fremstillet af omhyggeligt udvalgte kvalitetsmaterialer, der vil vare i mange år frem. Del musikken med dine venner takket være daisy chain-funktionen, der lader dig dele din musik.

BeoPlay H6 er stilfulde muffe høretelefoner med førsteklasses materialer og  lyd.

Komfort og akustisk ydelse er de centrale elementer i designet af Beoplay H6.

BeoPlay H6 MKII tilbyder en virkelig naturlig og autentisk lydkvalitet med fokus på en klar mellemtone med en afbalanceret bas og diskant ydelse. Inkluderende en 40 mm specialdesignet enhed med en neodymium-magnet i et lukket høretelefon-design. BeoPlay H6 MKII har en basport som optimerer basgengivelsen og enhederne er let vinklet for at få den bedste afstand og lydretning ind i øret.

BeoPlay H6 MKII behagelige at have på og vil give dig følelsen af luksus i hverdagen.

Førsteklasses materialer: B&O Beoplay H6 er fremstillet af førsteklasses materialer, der er omhyggeligt udvalgte. Det holdbare ægte læder på hovedbøjlen, det vidunderlige bløde lammeskind på ørepuderne og det elegante alumniumsdesign sikrer, at disse hovedtelefoner har lang levetid og vil levere en førsteklasses musikoplevelse, uanset hvor du er.

In-line mikrofon og fjernbetjening: Bang & Olufsen Beoplay H6 hovedtelefonerne har indbygget mikrofon med høj kvalitet og fjernkontrol, så du kan besvare indgående opkald eller skifte musik uden at skulle bruge din smartphone.

En fordel ved lukkede hovedtelefoner er, at de indkapsler lyden, så der lækkes mindst mulig musik ud og mindst mulig støj ind i øret. Lukkede hovedtelefoner har som regel også en mere heftig basgengivelse end åbne. Ulempen kan være, at de bliver klamme over tid, og lukkede hovedtelefoner har ofte en mindre luftig overtonegengivelse og et generelt mindre gennemsigtigt lydbillede end de åbne.

Den justérbare bøjle er af læderbeklædt anodiseret aluminium for maksimal holdbarhed; det samme er beskyttelsespladen uden på kopperne. BeoPlay H6 fås i to farver, beige og sort. Beige er klart den pæneste, men også mere feminin. Selv føler jeg mig bedst tilpas med sort.

På indersiden af hver ørekop står henholdsvis R og L, supersized vist frem, på et neon-gult lærred, i stor kontrast til det æstetiske udtryk på resten af H6. Om man kan lide dette udtryk vil komme an på den enkelte, men jeg synes nu at det er et interessant design-valg, der gør “monteringsprocessen” af høretelefonerne utrolig let og ligetil. Den relative kompakte formfaktor H6 gør brug af, er på sin vis med til at afsløre at modellen er designet til at blive brugt til smartphones, bærbare PC’ere samt andre mobile enheder. Dette bliver understøttet af det tilhørende aftagelige kabel på 1,2 meter, der er en perfekt længde til at understøtte netop disse platforme. Kablet udmunder i begge ender i et 3.5mm jackstik, der både står for at transportere lyd til H6s drivere, der tæller 40mm, men håndterer også kablets in-line mikrofon, hvilket betyder at H6 via blot et enkelt stik understøtter telefon og chat-samtaler.