Apple Watch – Alt du skal vide om det nye ur fra Apple

Apple watch udkommer i 3 forskellige modeller og derfor også 3 forskellige prisklasser. Alle de forskellige modeller indeholder dog de samme funktioner.
 

 

Tip: Find de bedste priser på  iPhone 6 og iPhone 6 plus.

 

Her er de 3 forskellige Apple watch modeller

Apple watch (Standard) – Kan fås i sølv eller Space black, begge er i rustfrit stål og med Saphir glas. Til denne model er det muligt at få en masse forskellige remme i både metal og læder.

Apple watch sport – Kan fås i sølv og spacegray. Glasset er forstærket Ion glas. Til denne model er det muligt at få en masse farverige gummiremme.

Apple watch edition – Er lavet i 18 karats guld og med saphir glas. Til denne model vil det være mulig at få en del eksklusive remme.

Apple-Watch-iWatch-editions

Apple Watch – Funktioner

Korrekt tid lige meget hvor du er

Apple watch benytter den indbyggede GPS til finde ud af hvilken tidszonen du befinder dig i, så du altid for vist den korrekte tid lige meget hvor du befinder dig i verden.

Svar på opkald, beskeder eller mails med dit Apple watch

Apple watch giver dig mulighed for at kommunikere gennem uret, du kan let svare på beskeder, e-mails og selv tage opkald. Apple watch har nemlig indbygget højtaler og mikrofon, dette er især smart til korte opkald.

4 nye måde at kommunikere på med Apple Watch

Apple watch kommer med 4 små nye funktioner som skal være alternativer til at sende beskeder.

  1. Sketch – Denne funktion giver dig mulighed for at tegne en lille tegning og sende.
  2. Walkie-Talkie – Denne funktion giver dig mulighed for at sende et lille lydklip. Dette er som sådan ikke nogen nyskabende funktion, da vi allerede kender den fra facebook messenger.
  3. Tap – Denne funktion giver dig mulighed for at ’’prikke’’ en anden person som også har et Apple watch.
  4. Heatbeat – Du har med denne funktion mulighed for at optage og sende din hjerterytme via sensorerne på bagsiden.

Se hvordan hvor let du interagere med dine venner via Apple watch her

Det er også blevet langt smarte at skrive sms til dine venner – se her hvordan:

Hold dig i form med Apple watch

Uret kommer med en del smarte funktion til dig som godt kan lide måle hvor meget du bevæger dig. Apple watch er langt smartere og har en del flere funktioner end et normalt sportsur/pulsur.

Apple aktivitet

Mål din aktivitet i 3 forskellige kategorier med Apple watch

Apple har ligesom så mange andre brands fundet ud af at vores fokus de seneste par år, har været kost, motion og sundhed. Derfor har de også lagt en del kræfter i at skabe et ur som kan hjælpe os med at følge med i vores udvikling og samtidig presse os til at yde ekstra.

Apple watch måler disse 3 ting:

  1. Hvor meget du har stået op i løbet af en dag.
  2. Hvor meget motion du har dyrket.
  3. Hvor mange kalorier du har forbrændt

Som du kan se på billedet her under, deler denne funktion de forskellige mål op i cirkler. Dette betyder at du hele tiden kan følge med i hvor langt du er fra at nå dit mål.

Den blå cirkel er hvor meget du har stået op, den gule er hvor meget du trænet og den røde er hvor mange kalorier du har forbrændt.

Udover at holde styr på din daglige aktivitet så kan Apple watch og bygget til at motivere dig gennem din træning, præcis som vi kender det fra andre trænings apps som eks. Endomondo.

Dog med den forskel at du langt lettere kan forbinde din mål med din iPhone og få vist et præcist overblik over din aktivitet over en måned.

Læs også: Bedste armbånd til iPhone

Betal med dit ur

Apple har som tidligere nævnt her på siden også lige lanceret en ny betalingsløsning kaldet Apple pay.

Jeg vil ikke gå i dybden med hvad Apple Pay er i denne artikel, men du skal do vide at du på sigt ville kunne bruge dit ur til at betale i de fleste butikker.

Design – Apple watch

2 Forskellige størrelser

Apple watch kommer til at bliver produceret i 2 forskellige størrelser (38 mm. Og 42 mm.).

2 millioner forskellige displays

Apple watch giver dig mulighed for at vælge mellem over 2 millioner forskellige display, så dit ur ikke bare kommer til at ligne alle de andre.

Dette giver dig også mulighed for at vælge hvilke features du gerne vi have vist på dit display.

Se her de mange muligheder


Bagsiden med 4 sensorer

På bagsiden af Apple watch kommer der til at være 4 LED sensorer som skal mål din puls. Ud over det kommer der også til at være indgraveringer præcis som vi kender der fra de fleste andre slags ure.

Den roterende krone

Da det ikke gave mening at man skulle scrolle gennem de forskellige apps med sin finger, ligesom vi kender det fra vores iPhone, fordi vi så ikke ville kunne komme til at se noget på grunden af vores finger. Derfor har Apple valgt at gå en ny vej og det er så blevet til den roterende krone. Den skal nu fungere som navigationsstyrepind til de forskellige apps som du kan scrolle op og ned igennem ved at dreje på kronen. Du kan også komme tilbage til ’’start’’ ved at trykke den ind til uret, præcis som vi kender det fra vores ’’home’’ knap på vores iPhone.

Apple-Watch-Digital-Crown

Hvad kommer Apple watch til at koste?

Apple Watch Sport kan købes fra 3.099 kr.

Apple Watch kan købes fra 4.999 kr

Apple Watch Edition kan købes fra 85.000 kr.

6 thoughts on “Apple Watch – Alt du skal vide om det nye ur fra Apple”

  1. Hej !
    Jeg har en iPhone 5, men den må jeg ikke have på mig på mit arbejde.
    Hvor meget vil jeg have ud af at købe et Apple watch, hvor tæt skal mobilen og uret være på hinanden for at kunne arbejde sammen?
    Vh. Gitte

  2. Vi overvejer at købe et Apple Watch til vores søn som alternativ til en iPhone. Det er bla for at undgå mere skærmkiggeri end der allerede er rigeligt af på iPads, den bærbare fra skolen, X-Boxen og tv.
    Men vi vil gerne give ham en telefon. Så kan han have et Apple Watch som sin telefon? helt uden at have en iPhone?

Leave a Reply

Your email address will not be published.