Apple sender deres største iPhone på gaden nogensinde i 2018

Apples iPhones er kendte for at blive større år for år, og år 2018 ser ikke ud til at blive nogen undtagelse fra den regel. Der går lige nu rygter om, at den kommende iPhone bliver endnu større end sin forgænger.

Når det kommer til Apples største indtægtskilde, iPhonen, er der altid nye ting på tegnebrættet, og traditionen tro bliver endnu en udgave i iPhone-familien lanceret i år. Der går lige nu massevis af rygter om, hvad vi kan forvente af den kommende iPhone, som bliver frigivet senere på året.

Flere solide rygter peger på, at iPhone-brugerne kan forvente at få en større skærm, end den de har nu, hvis de skifter deres nuværende model ud med den nye iPhone. Skærmen skulle ifølge rygterne på den nye iPhone blive 6,5 tommer, hvilket næsten er en hel tomme større end iPhone 8 Plus. Apple planlægger altså at lægge sig helt i toppen af de smartphones med de absolut største skræme, hvis rygtet ender med at holde vand.

Det er en rapport fra Bloomberg, som fornyeligt blev offentliggjort, der har fået branchen og ikke mindst iPhone-fans verden over til at gætte på, hvad Apple planlægger at ændre på sin nyeste udgave af iPhonen – og meget tyder altså på, at en større skærm er blandt de største ændringer.

 

Apple har det med at lanceres deres nye modeller i september måned, hvilket er et strategisk godt tidspunkt i forhold til for eksempel julehandlen. KGI-analytiker Ming-Chi Kuo er da også sikker på, at Apple vil lancere deres nyeste iPhone i september 2018.

 

Vi må altså væbne os med tålmodighed lidt endnu. I hvert fald de af os som pønser på at skifte den gamle iPhone ud. Hvis rygter om en større skærm holder stik, så er der godt nyt til alle dem, der bruger iPhonen til for eksempel at spille eller se serier på.

Kan du forestille dig, hvilken forøget glæde det vil give, når du sidder med dit favoritspil fra  Unibet og pludselig kan se alle detaljer, fordi du har den største iPhone, der nogensinde er lavet i hånden? Eller hvis du ser din favoritserie på Netflix? Det bliver jo himmelen med en iPhone, der har fået vokseværk – i stedet må vi så bare leve med, at den bliver sværere at have i lommen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.