Apple pay til arbejdernes landsbank

Apple Pay vil snart kunne bruges af kunderne hos Arbejders Landsbank. Screenshots fra Wallet-appen afslører det samtidig med banken sletter beskeder på Facebook.

Meget tyder på at Arbejders Landsbank er tæt på at kunne tilbyde deres kunder understøttelse af Apple Pay. I hvert fald er det efter frigivelsen af iOS 12.2 nu muligt i Apples Wallet-app at nå til en side med betingelser for brug af Apple Pay sammen med Arbejdernes Landsbank.

Når man i Wallet prøver at tilføje et VISA/Dankort fra Arbejdernes Landsbank bliver man ledt til en side, hvor man skal acceptere vilkårene for Apple Pay. Det er ikke bare en generel side, men en side hvor der blandt andet står: “Disse regler gælder for betalingskort, der udstedes af Arbejdernes Landsbank til betaling med den digitale wallet Apple Pay.” Accepterer man vilkårene bliver anmodning om at tilføje kortet dog afbrudt og man bliver bedt om at kontakte kortudstederen.

Det er kun når man tilføjer et VISA/Dankort, at man får vist dette. Forsøger man med et Mastercard fra samme bank, får man den normale afvisning med det samme.

Det hører med til historien at Arbejdernes Landsbank allerede i efteråret 2017 på Twitter afslørede at de ville tilbyde Apple Pay inden for nogle måneder. Dette tweed blev også hurtigt slettet.

Apple Pay blev lanceret i Danmark i 2017 i samarbejde med Jyske Bank og Nordea. Siden er Santander Bank kommet med.

Opdatering

Der er yderligere en ting der peger på en snarlig lancering af Apple Pay hos Arbejders Landsbank. Går man ind på deres side med en tilfældig URL, får man serveret en “Der opstod en fejl – Siden blev ikke fundet”-fejlside. Går man ind på https://www.al-bank.dk/applepay bliver man til gengæld mødt af en tom side med hele navigationen på plads, men altså intet indhold. Banken har altså lavet en side specifikt til Apple Pay, men fjernet indholdet indtil lanceringen er officiel.

Overfør penge billigt til udlandet

Apple Pay er utroligt smart og der er ingen tvivl om at det kommer til at blive fremtiden. Dog findes der stadig andre muligheder for at overføre penge billigt til udlandet som er billigere såsom TransferWise som giver dig muligheden for at overføre penge til udlandet billigt og hurtigt. Men det bliver spædende at se om Apple Pay laver nogle interessante ændringer på dette område.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.