Apple har lanceret opgraderede iMacs

Apple har lanceret en række nye iMacs med bedre proccesorer.

Apple har opdateret deres iMacs med hurtigere processorer. Det er Intels seneste 8. og 9. generations Core-processorer, der er tale om. Der er for mange forskellige konfigurationer til at det giver mening at nævne dem alle her. Alt efter hvilken iMac du vælger svinger standardkonfigurationen mellem en 8. generations 3,6 GHz quad-core i3 i den mindste 21,5″ iMac til en 9. generations 3.7GHz 6-core i den største 27″ iMac. Har du brug for endnu mere kan de fleste modeller konfigureres med en endnu bedre processor. Helt op til en 3,6 GHz 8-core i9-processor.

Hvad der er mere interessant end processornavne er den faktiske forbedring i ydelsen. Ifølge Apple har den nye 21,5″ iMac lidt mere end en halv gang bedre ydelse end den gamle, mens de nye 27″ iMac har op til 2,4 gange bedre ydelse end tidligere.

 

Ud over en kraftigere processor kan iMac’en nu også fås med Radeon Pro Vega-grafikkort. Apple reklamerer med op til 80% kraftigere grafikydelse sammenlignet med tidligere. Der er også kommet hurtigere RAM og mulighed for højere opgraderinger af både RAM og SSD.

 

Ud over bedre indmad er der ikke nogle ændringer. Designet er identisk med tidligere og der er heller ikke ændret på hvilke porte der er til rådighed. Det bedste er dog at Apple heller ikke har ændret på prisen. Du får simpelthen en kraftigere iMac til den samme pris.

 

Udover de nævnte opdateringer, har Apple tilføjer et par ekstra muligheder til iPad Pro, der nu kan fås med op til 256GB RAM og Radeon Pro Vega 64X-grafikkort.

 

Du kan købe den nye iMac fra 11.499 kroner (21,5″ 4K) og 15.999 kroner (27″ 5K) hos Apple (link), hvor du også kan se de fulde specifikationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.