Iphone abonnementer

Vi hjælper dig med at finde den bedste pris på dit nye iPhone abonnement.

Vælg let det ønskede antal taletid, data, SMS/MMS og find den bedste pris, der også passer dit behov.

5 thoughts on “Iphone abonnementer”

  1. Hej K,

   Ymobile er et utroligt lille teleselskab, der mest af alt arbejder med erhverv og omstillingsanlæg. De skriver det bedst selv:

   Vi er en lille forretning som er udsprunget fra iPinion ApS som er førende leverandør af telefoni løsninger med fokus på udbud af omstillingsanlæg, mobiltelefoni og fax til både Danske såvel som internationale virksomheder“.

   Vi kan desværre ikke tage ethvert lille teleselskab med på listen. Vi føler, at mobilabonnementerne i listen er godt repræsenteret.

   Mvh. Andreas

   1. Det er meget muligt, men ipinion er deres moder selskab og ymobil er deres datter selskab, der e har en del kunder på både TDCs & Telenors net, jeg mener ikke at i bør udlade at tage dem med.

    Jeg er tilfreds kunde sammen med en del andre og har ikke noget økonomisk at vinde ved at i får dem på, blot syntes jeg at det er en mangel på jeres fine side.

    Ymobil har IKKE erhvervs kunder men………

    …….som er udsprunget fra iPinion ApS som er førende leverandør af telefoni løsninger med fokus på udbud af omstillingsanlæg, mobiltelefoni og fax til både Danske såvel som internationale virksomheder“

 1. Hvad koster IPhone 5 telefon 16 med: 6 timer – 12 GB med simkort til både iPhone og IPad pr måned

  1. Hej Esther,

   Lige præcis dette setup bliver svært at få, da de selskaber der kører med et gratis ekstra simkort ikke har disse pakker.
   I stedet kan du vælge Telenor som giver dig et gratis ekstra simkort til din iPad.
   De har et abonnement der hedder: 5 timers tale, 10GB data + ekstra simkort for i alt 5940 over 6 mdr. Du kan så vælge fri sms/mms til for 50,- pr. md.
   Du kommer altså til, at betale 610,- pr. md. de første 6 mdr. grunden til prisen er forholdsvis høj er fordi du afbetaler telefonen over 6 mdr. i stedet for at betale et stort beløb nu og her.
   Det eneste du skal betale nu og her er 610,- for første måned.

   Skal dit abonnement og simkort til iPad køre over samme abonnement eller kunne vi måske dele det op? så du fx har 6 GB data til telefonen og 6 GB data til iPad’en eller en anden data fordeling?
   I så fald kan det nemlig godt være at vi kan finde en bedre løsning til dig 🙂

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.