Prisoversigt

Vi hjælper dig med at finde den bedste pris på din nye iPhone 4 8GB.

Vælg let det ønskede antal taletid, data, SMS/MMS og find den bedste pris, der også passer dit behov.

15 thoughts on “Prisoversigt”

 1. Hvordan kan det være, at I har så få teleselskaber på Jeres liste? Der må da være flere steder, hvor man kan købe en iPhone!

  1. Hej Peter,

   Jeg kan godt forstå, at du undrer dig, men det er ganske enkelt fordi iPhone 4 er ved at udgå fra lagerne hos de forskellige teleselskaber. Vi har typisk set, at Apple nøje planlægger produktionen af deres iPhones, så der ikke er særlig mange af de gamle tilbage til salg, når nye iPhone modeller kommer ud.

   Med mindre du vil købe en brugt iPhone, så er det desværre kun de teleselskaber på listen ovenfor, der sælger iPhones.

   Mvh. Andreas Lolk
   Redaktør på iPhoneLuppen.dk

    1. Hej,

     Telenor har i længere tid haft fjernet iPhone 4 fra deres produkter, og vi har derfor ikke haft den med, vi samarbejder ikke med teleselskaberne og bliver derfor ikke gjort opmærksom på ændringer. Men vi forsøger så vidt muligt at holde alle oversigter opdateret.

     Vi takker for informationen og som du kan se i oversigten er de nu blevet tilføjet igen 🙂

     Mvh.
     Christian

  2. Jeg er i besidelse af iphone4 8gb…. fra Telia.. som “gave” for at flytte mine erhvervsabo. til dem. så Telia har dem altså også.

  1. Hej,

   Du kan godt købe en iPhone 4 uden abonnement, men i langt de fleste tilfælde får du den billigere ved at købe den med et abonnement, da du i så fald får dit forbrug inkluderet til stort set samme pris.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej,

   Da iPhone 4 er en ældre version af iPhonen efterhånden, tilbydes den hos langt de fleste selskaber kun i en “forbedret” 8GB version, resten af versionerne er simpelthen udgået.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Benny,

   Det kan du sagtens, med det mindste abonnement 3 timer og 4 GB data, ender mindste prisen hos 3 på 3574,-
   Hos Oister kan du få den med et endnu billigere abonnement, som indeholder 1 times tale og 300 mb data, her ender slutprisen på 3392,-

   Nu ved jeg ikke hvor meget tale og data du har brug for, men hvis du oplyser det skal jeg gerne tjekke priserne for dig.

   Mvh.
   Christian

 2. hej christian , jeg har en i phone 4 , MEN et stort minus , det er at der ikker er lyd på gps kortet når jeg køre , er det muligt at få det eller købe det , og hvordan , jeg er nybegynder , venligst eni

Leave a Reply

Your email address will not be published.