Vis batteri procent på iPhone

Vis batteri procent på iPhone - Sådan ser du batteri procent

Er du træt af ikke at vide hvor længe din iPhone holder strøm? Så læs med her og se hvordan du får vist batteri tiden i procent.

Øverst i højre hjørne på din iPhones skærm kan du se batteriet, men det er ikke altid lige nemt at vide hvor meget strøm den grønne farve svarer til, heldigvis kan du få vist batteriets levetid i procent.

Måden du aktiverer procent visningen på er ved at åbne Indstillinger -> Generelt -> Brug -> Batteri i procent, denne skal du blot aktiverer og du skulle nu kunne se batteriets levetid i procent.

Hvordan oplader jeg bedst min iPhone?

For at behandle batteriet i din iPhone på bedste vis, er det en god idé at sætte den i opladeren natten over, før i tiden var det en god idé at kører batteriet helt dødt før det blev ladt op igen dette er altså ikke tilfældet ved batteriet i de forskellige iPhones.

De nye batterier har faktisk ikke godt af at blive afladt helt, derfor anbefaler vi at du undlader at kører din iPhone helt tør for strøm inden du sætter den i opladeren.

Bemærk at du kan ikke oplade din iPhone for meget, dvs. sætter du den til om natten inden du går i seng vil den sikkert være 100% ladt op efter et par timer, men lad den bare sidde til næste morgen, dette har batteriet kun godt af.

Hvad kan der ske med batteriet?

Hvis lader din iPhone løbe helt tør for strøm inden du oplader den vil den på sigt hurtigere få et dårligt batteri, og med et dårligt batteri er det typisk batteritiden som vil blive væsentligt forringet.

Så har du brug for en iPhone der holder strøm så længe som muligt bør du oplade den som beskrevet længere oppe.

2 thoughts on “Vis batteri procent på iPhone”

  1. Apple anbefaler at man mindst een gang om måneden aflader sin telefon helt :

    “Be sure to go through at least one charge cycle per month (charging the battery to 100% and then completely running it down).”

  2. Min Iphone 5 vil ikke længere vise batteristatus, som
    den tidligere har gjort. Jeg skal genstarte for at se
    aktuel batteristatus – den fryser så igen fast på viste
    status.

Leave a Reply

Your email address will not be published.