Udskift bagcover på iPhone 4, 4S og 5

Har du været uheldig at tabe din iPhone og er bagcoveret gået i stykker? Så er du bestemt ikke den eneste der har været udsat for dette.

Måske har du ikke en forsikring der dækker bagcoveret, eller også har du måske en så høj selvrisiko at det ikke kan betale sig at kører det over forsikringen?

Det kan også være at du bare gerne vil have din iPhone 4 eller 4S lidt anderledes end alle andre? Da det nogle gange kan være rart at skille sig lidt ud fra mængden.

I hvert falde vil jeg her fortælle dig hvordan du udskifter bagcoveret selv, langt billigere end hvis du skulle sende den til reparation.

Inden jeg forklarer dig hvordan du gør, så skal jeg lige nævne at det er på eget ansvar, og at garantien muligvis udløber hvis du selv skifter bagcoveret.

Er du allerede klar over dette og alligevel fast besluttet på selv at udskifte dit bagcover så læs med her.

Hvordan udskifter jeg mit bagcover?

Først og fremmest skal du have købt et nyt bagcover, dette kan du gøre flere steder online, du kan selvfølgelig købe et original bagcover men du kan også vælge et lidt anderledes måske i en anden farve.

Der findes mange forskellige hjemmesider hvor du kan købe tilbehør, reservedele osv. til iPhones, en af de bedste sider jeg kender er cnn.cn, den er ganske vist udenlandsk men fungerer fint.

Det eneste du skal være klar over er at dine ting kan blive taget i tolden, hvor du så skal betale lidt afgifter, men uanset hvad er det stadig billigere at købe det på denne måde, end hvis du skulle købe det i Danmark.

Er du lige glad med den økonomiske besparelse og vil du bare have et originalt bagcover så kan du købe det flere steder i Danmark, søg evt. på Google og find det billigste sted.

Når du har fået dit bagcover skal du bruge en lille stjerne skruetrækker, her skal du skrue de to små skruer der sidder i bunden af din iPhone ud.

Efterfølgende kan du skubbe bagcoveret opad, bemærk at det kan godt sidde lidt stramt og måske skal du lirke lidt i bunden med en flad skruetrækker før det løsner sig.

Herefter er det blot at skubbe det nye cover ned på plads og skrue de to skruer i igen, der er altså ikke den store forskel på at skifte cover på en iPhone 4 og 4S, end på en gammel Nokia, den eneste forskel er skruerne.

I stedet for at lave en billedserie der viser hele processen så har jeg valgt at vedhæfte en video der viser det hele klart og tydeligt.

Hvordan gør jeg på iPhone 5?

Desværre er det ikke bare sådan lige at udskifte bag coveret på iPhone 5, faktisk kan det ikke lade sig gøre.
Og dog, er du teknisk anlagt og ønsker du alligevel at skifte bag coveret, så kan det selvfølgelig lade sig gøre, men det kræver at du skiller din iPhone 5 helt fra hinanden, da bag coveret er selve “kassen” der holder det hele sammen.

Se hvordan du skiller en iPhone 5 her:

One thought on “Udskift bagcover på iPhone 4, 4S og 5”

  1. Hvad gør jeg, hvis bagklappen er limet fast, og jeg vil have skriftet batteri?

    ps. Det er iPhone 4’er jeg her.

    mvh. NIcolai

Leave a Reply

Your email address will not be published.