Test: Skins til iPhone 4 og 4S

I denne test har vi kigget nærmere på Tezzo skins/covers til iPhones, jeg modtog pakken fra Patrick som er en af de to indehavere af Tezzo i går, eller dvs. Pakken er nærmere bare en kuvert med mine covers.

Der er altså ikke tale om en fancy indpakning eller lignende, dette er en ting som de godt kunne have forbedret, men igen så er dette et nemt sted at spare på udgifterne.

De forskellige skinsapple-iphone-4gs-black-back_258x397_1 Komplet sæt i hvidapple-iphone-4gs-black-back_258x397_1

God kvalitet

Selve coveret er lavet i vinyl fra 3M, der er altså tale om et kvalitets produkt og ikke bare et billigt klistermærke, dette kan også mærkes på selve coverets kvalitet og tapen.

Montering

En ting der undrede mig lidt var, at der ikke fulgte nogen guide eller vejledning med, jeg synes godt at man kunne have lavet en kort beskrivelse eller lignende. Evt. Bare en note hvor der står man kan finde monteringsvejledning på hjemmesiden.

Det er ikke fordi at der er raketvidenskab at montere, men det ville nu have været meget rart med en kort vejledning.

På deres hjemmeside tezzo.dk fandt jeg i stedet en monteringsguide i form af video, denne guide blev studeret først og derefter gik jeg i krig med monteringen.

En ting jeg hurtigt opdagede var de små udskæringer til knapperne i siderne, selve tapen sad der stadig men udskæringen var lavet, dvs. Jeg bare skulle fjerne disse udskæringer.

Men hvis man ikke har lange negle eller små fingre kan dette være lidt af et arbejde, jeg fandt et trick med at bøje coveret lidt omkring udskæringen og kunne så vippe stykkerne ud.

Resten af monteringen var mere eller mindre lige til, det kræver dog lidt tilpasningsarbejde, men som de også fortæller i videoen er det en god idé at starte med at placere coveret omkring knapperne, så passer resten stort set af sig selv.

Da coveret er lavet i en god 3M kvalitet er det også muligt at tage det af og på igen hvis det skal rettes til, vent derfor med at trykke det helt fast.

Dette vil også sige at du sagtens kan pille coveret af igen, uden at der sidder tape rester på din iPhone.

Når coveret er monteret vil din iPhone føles en smule anderledes at røre ved og holde på, men jeg synes egentligt ikke at det gør det store.

Har du haft din iPhone i længere tid er det en smart måde at peppe den lidt op på, samtidig er coveret også med til at beskytte telefonen.
Hele processen tog ca. 15 min. og der er sikkert andre der er mere fingernem end jeg, så coveret er helt klart hurtigt og nemt at montere.

Det færdige resultat

apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1
apple-iphone-4gs-black-back_258x397_1

Konklusion

Ikke det bedste førstegangs indtryk, jeg kunne desuden godt have tænkt mig en vejledning eller instruktion på papir.

Men når det så er sagt så er kvaliteten af coveret bestemt i top hvilket 3M også har ryg for, samtidig er det forholdsvis nemt og hurtigt at montere.

Alt i alt er det en smart og nem måde at peppe din iPhone lidt op med, eller hvis du bare gerne vil have en iPhone der ikke ligner alle andres.
For mere information se Tezzo.dk

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.