Stream musikken trådløst mellem din iPhone og dine høretelefoner

Vi har taget et kig nærmere på produktet noisehush NS560, som er en enhed der gør det muligt at streame musik trådløst til en hvilken som helst musikafspiller. Læs med her og se om produktet er pengene værd.

Noisehush er en lille bluetooth-klips som du tilslutter til din iPhone. Herefter kan du streame din musik trådløst til dine høretelefoner eller til dit musikanlæg.

Selve klipsen består stort set kun af en fjernbetjening, som gør det muligt at styre de forskellige musikfunktioner. Samtidig har denne klips også en indbygget mikrofon, hvilket betyder at den også kan bruges som et headset.

I pakken får du følgende dele

Når du modtager din noisehush NS560 clip-on bluetooth-pakke og åbner den, har du følgende dele:

  • Clip-on Bluetooth-enheden
  • Headset
  • USB-kabel til opladning
  • Manual

Dette er alt hvad du modtager og mere har du faktisk heller ikke brug for.

Sådan afspiller du din musik trådløst

Noisehush NS560

Til at starte med skal du oplade enheden. Når den er opladt, kan du tilslutte den til din iPhone via bluetooth. I mit tilfælde skulle jeg bare aktivere parringen ved at holde en knap inde på selve klipsen og herefter søge efter den på min iPhone – uden nogen problemer blev den hurtigt tilsluttet min iPhone 5.

Klipsen har to indgange: én til usb-opladeren og én til et mini-jackstik 3,5mm og i mini-jackstikket kan du tilslutte det medfølgende headset. Herefter er det ellers bare at starte musikken på din iPhone.

Ønsker du at streame musikken over på dit musikanlæg, skal du bare tilslutte et kabel med et mini-jackstik i den ene ende og så et stik der passer ind i dit anlæg i den anden ende, typisk et AUX-kabel.

Du får også et trådløst headset

Ikke nok med at du kan lytte til din musik trådløst, så har selve klipsen også en indbygget mikrofon. Det betyder, at placerer du klipsen i en tilpas afstand fra munden vil du sammen med de medfølgende høretelefoner kunne bruge den som et headset.

Som tidligere nævnt fungerer klipsen også som en fjernbetjening med alle de nødvendige funktioner, heriblandt finder du skru op og ned, skift nummer, play, pause, tag et opkald og læg på.

Udover disse standardfunktioner har du også mulighed for at afslå et opkald, aktivere voice command på din iPhone og ringe op til sidste nummer.

Ikke den bedste lydkvalitet

Vi har nu testet produktet og desværre er det ikke det bedste produkt efter vores mening, lydkvaliteten er simpelthen ikke god nok.

Bruger du det medfølgende headset vil lyden være en smule skrattende og uren, tonerne er ikke klare og generelt får du ikke den bedste lydoplevelse.

Men heldigvis kan du tilslutte dit eget headset. Her i testen prøvede jeg at tilslutte mit Apple Earpod headset og det hjalp da også en del på lyden.

Selvom lyden blev væsentligt bedre end med det medfølgende headset, så er den stadig ikke helt i top. Og tester man først med headsettet i klipsen og derefter direkte i iPhonen, er der ingen tvivl om hvorvidt klipsen forringer lydkvaliteten eller ej.

Et headset direkte i iPhonen giver en klart bedre lyd når der er tale om Earpod headsettet.

Jeg testede også det medfølgende headset på samme måde. Her var forskellen dog ikke så stor og lydkvaliteten i dette headset blev aldrig helt god.

Lydkvaliteten på det normale musikanlæg

Udover at teste klipsen med to headset, så testede jeg også lyden på mit normale musikanlæg. Igen må det siges at være en skuffende lydkvalitet: uklare toner med en smule skratten.

Jo højere jeg skruede op, jo dårligere blev lydkvaliteten og satte jeg jackstikket direkte i min iPhone 5 var der selvfølgelig ingen problemer med lyden.

Så langt rækker den trådløse bluetooth-enhed

Noisehush selv opgiver denne enhed til at kunne række 10 meter, hvilket må siges at være meget passende. Jeg talte ca. 10 meter med store skridt og præcis hér begyndte lyden at hakke og falde ud, så de 10 meter der bliver oplyst passer meget godt.

Klipsen holder strøm i op til 9 timer

Noisehush oplyser, at klipsen kan holde strøm i op til 9 timer ved almindelig tale og op til 8 timer med musik. Ligger klipsen bare på standby er det op til 150 timer.

Husk at disse tider er op til, dvs. med de mest strømbesparende indstillinger du kan lave. Fx med en ikke alt for høj volumen og ikke alt for meget brug af fjernbetjeningen, er der større chance for, at klipsen holder strøm i de oplyste tider.

Jeg må indrømme, at jeg stoppede testen efter 5 timers musik og godkendte batteriet, da det nok er de færreste der hører musik i længere tid uden at have mulighed for at oplade enheden.

Den endelige vurdering af NS560

Selve konceptet og idéen bag produktet er genial. Med en sådan enhed har du mulighed for at tilslutte stort set alle musikanlæg, også selvom de ikke understøtter AirPlay, bluetooth eller lignende teknologier.

Enheden er nem at betjene og fungerer fint, men desværre halter den en smule bagefter på lydkvaliteten. Lyden er bare ikke god nok til, at jeg vil bruge denne enhed til at streame musik.

Skifter man de medfølgende høretelefoner ud med nogle andre, hjælper det dog en stor del på lydkvaliteten. Men går du op i lyd og kvalitet er dette ikke et produkt for dig.

Der hvor jeg ser potentialet i denne enhed, er til børn, hobbyrummet, skuret, værkstedet og lignende.

Produktet er set til 299,- hos Mytrendyphone.dk, så spørgsmålet er om du mener det er pengene værd?

Se NS560 hos Mytrendyphone.dk.

Hvordan streamer du din musik?

Streamer du din musik trådløst, eller kører du med kabler? Hvis du har en anden løsning end denne, vil vi meget gerne høre om din løsning og om den kan anbefales.

3 thoughts on “Stream musikken trådløst mellem din iPhone og dine høretelefoner”

  1. Streamer via apple tv fra ipad og iphone. Har også en Galaxy S 3 og streamer fra den via All Share Cast. I begge tilfælde til et surround anlæg. Er jo så også praktisk når vi er på camping. Har ca. 30 tv programmer og 18 mill. stk. musik lige ved hånden ( kræver jo blot en wifi opkobling til ca. 20.- pr. dag ) med på turen. Så er det jo også i tilgift langt sjovere at ” skype ” og se fam/ venner på en stor skærm. Skal nævne at vi har YouSee som både tv og internetlerandør.
    Mvh 30518258

      1. Jeps, og relativt billigt. Apple tv ca. 800,- All Share Cast 598,- Et par hdmi kabler til en hund stykket. Netgear wifi til en tusse ( rækker ca. 50 m. ) De fleste fam. har jo et tv i forvejen og et par gamle høttalere så er det ellers bare at sætte en hulens masse ledninger i de rigtige ind og udgange så er du kørende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.