Skjul nummer når du ringer fra din iPhone

Skal du til tider fortage opkald hvor du helst ikke ønsker at modtageren kan se dit nummer? Det er heldigvis IMG_0039utrolig let hvis du har en iPhone.

Sådan skjuler du dit nummer på din iPhone

Apple har gjort det utrolig let både at slå det til og fra. Det eneste du skal gøre, er at følge denne sti:

Åben indstillinger – Tryk på Telefon – Tryk på vis nummer

Nu skulle du gerne have et skærm-billede som ligner det, du ser til højre.

Skjul nummer

One thought on “Skjul nummer når du ringer fra din iPhone”

  1. Hej Sven, Jeg har præcis det samme problem som du omtaler. Jeg har også slettet alle mine mail fra min IPhone 4 S, men der står stadig, at de fylder 1,8 GB. Jeg har søgt hjælp flere steder, men ingen kan forklare mig hvad jeg kan gøre for at få de 1,8 GB tilbage. Har du fundet en løsning på problemet eller er det virkelig nødvendig at måtte købe en nyere model?
    Mvh Milton R.

Leave a Reply

Your email address will not be published.