Sådan synkroniserer du iPhone med din Google-kalender

Du kan nemt synkronisere din Google-kalender med din iPhone. Det er heldigvis meget enkelt at sætte op, hvis du følger denne guide.

De fleste mennesker er dybt afhængige af deres kalender, når en travl hverdag skal koordineres eller de skal mindes om et vigtigt møde. Mange bruger i den sammenhæng Googles tilbud om en gratis kalender. Den er naturligvis standard på Android smartphones, som er Google-baserede, men det kræver lige nogle enkle skridt at integrere den med iPhones Kalender-app. Herefter vil du dog også kunne se dine møder, påmindelser og gentagne aftaler fra Google-kalender.

Følg guiden og få kalenderen sat op i løbet af ingen tid.

4 simple skridt for synkronisering

1. Tryk på ’Indstillinger’

2. Scroll ned og vælg ’E-post, kontakter, kalendere’

3. Klik på din Google-konto. Hvis du ikke allerede har din Gmail synkroniseret med din iPhone, skal du i stedet trykke ’Tilføj konto…’ og indtaste dit brugernavn og kodeord.

4. Er Gmail installeret skal du scrolle ned og slå ’Kalendere’ til.

Når du har gjort det, vil Google begynde at synkronisere din kalender med iPhone.

Hvis du vil være sikker på, at det er sat rigtigt op, skal du gå i iPhones Kalender-app. Herefter skal du trykke på ’Kalendere’ i øverste venstre hjørne. Nu skulle du gerne kunne se ’Google Kalender’ med et lille hak i siden i oversigten. I så fald er synkroniseringen gennemført korrekt.

Har du flere kalendere, som du godt kunne tænke dig at integrere med din iPhone er opsætningen den samme som ovenfor. Benytter du iOS-enheder og Macs, som er iCloud-aktive, deler du allerede kalendere som standard (som man kan se på skærmbilledet ovenfor).

En anden ting man skal være opmærksom på er, at når du opretter en begivenhed på din iPhone, i Google-kalenderen eller et andet program, så bliver de automatisk synkroniseret på tværs at enheder og programmer. Begivenheden behøver altså ikke at blive oprettet i din Google-kalender for at blive synkroniseret over flere enheder.

Helt overordnet kan det kun anbefales herfra, at integrere din iPhone med Google-kalenderen, hvis du er typen som har mange aftaler og møder i din kalender. Det er nu engang smart altid at have en fuldt opdateret kalender på sig.

36 thoughts on “Sådan synkroniserer du iPhone med din Google-kalender”

  1. Hej Jens,

   Hvis du ønsker at slette enkelte sider der er tilføjet læselisten kan du åbne Safari vælge bogmærker i bunden, og læseliste.
   Her swiper du fingeren til siden på den side du ønsker at fjerne og så vil “slet” komme frem.

   Mvh.
   Christian

   1. Hej, jeg har et spørgsmål. Jeg har fulgt dine instruktioner punkt fra punkt (meget overskueligt by the way…) men til sidst hvor man burde kunne se “google kalender” under ens kalendere, dette kan jeg ikke se.

    Jeg har en hotmail konto, men bruger kun mit cbs mail nu, så alle mine mails fra hotmail bliver videresendt til min cbs mail.

    Så da jeg fulgte denne manual, satte jeg min cbs mail til og det accepterede den. Har jeg gjort noget forkert? For jeg kan ikke få det til at virke

    1. Hej Sigrid,

     Har du en Gmail eller en Google kalender? Ellers ligger problemet nok her.
     Hvis du har en Gmail, men du kun bruger Google kalenderen så tilføj den som vist i Guiden så burde det fungere 🙂

     Mvh.
     Christian

 1. Hej. Jeg har lige arvet en Iphone 4 af min datter – jeg har et Telia abonnement på denne.
  Jeg har TDC Trio på min pc-er.

  Jeg har problemer med at sætte op til e-mail – behåber jeg at oprette en gmail for at kunne dette.

  Tak for hjælp. MVH Lise

 2. Hej,

  Først, så tak for en fin guide 🙂 Derefter, så forstår jeg ikke, at når jeg skriver en ny kalender “opgave” på Ipad’en, at den så ikke synkronisere så jeg efterfølgende kan se det jeg har skrevet i kalenderen på hverken min android telefon kalender eller på min google kalender på pc’en.
  Jeg har oven i købet givet den ca 1½ time til det, men den er stadig ikke dukket op nogle andre steder end på Ipad’en. Håber du kan hjælpe 🙂

  På forhånd tak

  – Christian

  1. Hej Christian,

   Beklager det sene svar.
   Hvis det er på din iPad du opretter begivenheden, så prøv at vælg kalendere oppe i venstre hjørne når kalender appen er startet op, er der sat flueben ved din gmail?

   Mvh.
   Christian

 3. Hej,
  Jeg har problemer med at sync mine delte google kalenderer til Ipad.
  Altså min egen google kalender kommer til Ipad uden problemer. Men sønnen og konen som jeg deler kalender med på google kommer ikke med over til Ipadpå forhånd tak
  – Morten

  1. Hej Torben,

   Umiddelbart tror jeg ikke du kan få din påmindelse til at sende en sms, det er i hvert falde ikke noget jeg kender til.
   Så vidt jeg ved kan du kun bruge de indbyggede advarsler/notifikationer.

   Mvh.
   Christian

 4. Hej – jeg kan ikke se de kalenderposter jeg har oprettet i min iphone i mig Google kalender. Det er kun omvendt – altås de poster oprettet i Google bliver synkroniseret fint til iphonen…
  Hilsen
  Nicola

  1. Hej Nikola,

   Prøv dette:

   1. Gå til Indstillinger på din iPhone –> E-Post, Kontakter, Kalender (Gå ned til kalendere). Vælg din Standard (Default) kalender til at være Gmail.

   2. Gå nu ind i din Kalender App og vælg Liste visning

   3. Gå ind i de kalender events, som ikke bliver vist i din Google kalender.

   4. Klik rediger og skift så kalenderen til din Google kalender.

   Det kan være en løsning for dig. Virker det ikke må du sige til og så prøver vi på en anden måde 🙂

   Mvh. Andreas

   1. Hej Andreas

    Jeg har læst dit svar til Nikola, det virker også for mig, men jeg kan ikke vælge min google konto på de poster jeg bliver inviteret til. Er der en måde det kan lade sig gøre på.

    mvh.

    bjørn

   2. Hej kan du hjælpe med at syn. 2 iphone og en ipad.. iphone er 4s og 5,, kan fint få 4s og ipad til at syn kalender, men iphone 5 kan jeg ikke.. kan du hjælpe??

    Morten Jenen

 5. Hvordan synkroniserer jeg min gmail på pc (ikke mac) og iphone. Jeg kan kun se indbakke på pc på iphonen står der at postserveren “imap.gmail.com” svarer ikke. Kontrollerer at du har skrevet rigtige kontooplysninger i E-post-indstillingerne. Og det synes jeg altså jeg har.

 6. Jeg har nogle kalendere (andres kalendere)i min Google kalender som jeg også ønsker at kunne se på min ipad – hvordan gør jeg det ?

 7. Synkroniseringen mellem min google kalender på pc’en/mobilen og min ipad virkede ind til for nylig.
  Jeg har prøvet mig frem og endt med at slette google kalenderen på ipad’en (tror jeg)… Jeg ved ikke, hvordan jeg skal forklare det, men jeg er pisse sur og træt af det her lorte produkt. Jeg har gjort som jeg skulle: Jeg har været inde under E-post, kontakter… og min gmail konto er oprettet. Hvad går der galt?

 8. Jeg kan ikke få min kalender på IPad til at synkronisere med på google kalender på min Sony tablet. Hvis jeg opretter noget på tablet kommer det godt nok frem på min IPad. Og når jeg opretter noget på min IPad under gmail, kommer det også frem på min tablet. Men hvad med alle de andre ting jeg har i min kalender. Jeg har oprettet 5 forskellige typer kalendere med forskellige farver på min Ipad for bedre at kunne se forskel på hvad der er hvad. Men det er kun når eg vælger google kalender det kommer frem på tablet. Kan man ikke få de andre kalendere til at komme frem også? Hvis du forstår hvad jeg mener 🙂

 9. Hej.
  Hvordan synkronisere jeg kalenderne min iPhone 4S og min mands IPhone 4S?
  Vi har begge en gmail konto og har hentet app’en CalenMob.
  På forhånd tak.
  Venlig hilsen
  Maria

 10. Hej Jeg har opdateret min Iphone4 til 7.02 og kan nu kun se mine googlekalender data 1 måned bagud på iphone, hvordan opdaterer man f.eks 1 år bagud på Iphone

 11. Hej
  Jeg er medlem af en klub som udsender vores kalender fra en iphone (iclud) jeg har en android hvordan synkroiseret jeg den med min kalender på den..?

 12. Har fulgt ovenstående og det har også virket fint gennem lang tid, nu blive mine begivenheder ikke synkroniseret med min Iphone 5, kan I hjælpe ?

 13. Når jeg har læst og slettet mine mails( Hotmail) på pc er de stadig på min telefon (IP5) og på min Ipad. Kan man lave en indstilling så de slettes alle steder på én gang?

 14. Hej,

  Ovenstående fungerer ikke.. Jeg har fået delt en kalender igennem mit arbejde, så den nu er i min gmail kalender, nu burde jeg jo så også kunne se det på min Iphone kalender, men det kan jeg stadig ikke.
  Kan du eventuelt hjælpe?

 15. Jeg har google-kalender både på min iPad, og iPhone, sunkroniseringen går vældig fint, men jeg skal logge på min google-kalender hver eneste gang på min iPhone men ikke på min ipad. jeg vil gerne have det sådan jeg ikke skal logge på med både brugernavn og password på min iPhone hver gang.
  Kan det lade sig gøre?

 16. Hej
  Jeg har installeret Google for en ven og har fået Google lagt ned på skrivebordet. <<alt det er gået godt. Men jeg kan ikke komme ind at søge på Google — hvordan kan det være — er der noget jeg overser — kan i ¨hjælpe mig.

  Hvis ja så på forhånd tak

  Grethe

 17. Bruger Google kalender på min iPad og iphone 6 +.
  Kalenderen vil ikke roterer – alle andre skærmbilleder gør det problemløst.
  Nogen der kan hjælpe med forklaring ?

 18. ved du hvordan vi kan få vores (min mand og min )iphone til at synkronisere kalender – vi har købt en program der hedder kalender +, og måske vi egentlig bare kan bruge noget icloud kalender?? – aner det ikke men før da jeg havde en samsung og min mand en iphone kunne vi sagtens få dem til at synkronisere..?
  Hjæææælp

 19. Jeg har gjort som der står for oven, men når den så er igang med at downloade googlekontoen, bakker den pludseligt ud af det og installerer ikke.
  Har prøvet tre gange nu – what to do?

 20. Super fed artikel!
  Jeg behøvede kun at scrolle ned og kigge på tre af billederne for at forstå hvad der skulle ske.

  Keep up the good work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.