Sådan flytter du hurtigt en e-mail-modtager til et andet felt i Mail

Hvis du ofte anvender Mail-programmet på din iPhone eller iPad, har vi hér et let, men yderst brugbart tip til dig: flyt hurtigt rundt på modtagerne mellem de forskellige e-mailadressefelter.

Ingen tvivl om at det er meget handy at kunne sende og modtage e-mails via din iPhone. Vores iPhones og iPads har i høj grad overtaget meget af den digitale kommunikation, ikke mindst på mailfronten. Derfor er nye tips og tricks til at bedre brugeroplevelsen af Apples Mail-program altid velkomne.

Dette tip er faktisk ikke speciel kendt, men ikke desto mindre utrolig brugbart: hvis du sender e-mails til flere forskellige mennesker på én gang og indtaster én eller flere personers e-mail i et forkert adressefelt, kan du med dette tip hurtigt flytte vedkommende til et andet felt. Det kan være du ønsker at usynliggøre én persons e-mail for andre og derfor vil rykke den til BCC-feltet, der netop har dét formål. Du er dog kommet til at indtaste personens e-mail i det øverste, synlige felt.

Normalt sletter de fleste folk denne e-mail og indtaster igen i det rigtige felt. Det er slet ikke nødvendigt og du kan nøjes med at følge fremgangsmåden nedenfor. iOS giver dig med andre ord mulighed for nemt at rykke rundt på mailadresserne i de forskellige felter.

Sådan gør du:

1. Start med at åbne Mail-programmet, som du oftest finder i bunden af din skærm – med mindre du har flyttet app’en et andet sted hen.

2. Nu kan du vælge at gå direkte ind på ind på én af dine mail-kontoer (hvis du har flere), eller blot trykke på det lille symbol for ’Ny besked’ i nederste højre hjørne. Du finder også ’Ny besked’ samme sted, hvis du starter en ny besked i en specifik e-mailkonto.

3. Du kan nu begynde at skrive den eller de modtageres e-mailadresser, som skal have din besked. Fx taster du måske flere i det øverste felt over synlige e-mailadresser.

4. Hér kommer det smarte: hvis du finder ud af, at du har placeret en kontakt forkert, kan du trække vedkommendes e-mailadresse over i et andet felt. Hold på navnet/adressen og træk det ganske enkelt over i et ny felt, det kan være denne person i stedet skal stå på som CC eller BCC. Når det er gjort løfter du fingeren.

Det er alt der er til det. Dette er virkelig et fantastisk værktøj, der kan spare dig tid. Lige så simpelt det er, lige så meget anvender jeg det selv i mine daglige mailkorrespondancer.

Er det et trick du selv bruger?

Husk at du altid kan sammenligne priser hos de forskellige Iphone forhandlere her –Iphone 5 priser, Iphone 5c Priser og Iphone 5s Priser.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

One thought on “Sådan flytter du hurtigt en e-mail-modtager til et andet felt i Mail”

  1. Hallo er I der? ;))
    Jeg har lige efter meget møje – dril og besvær registreret mig og lykkedes endelig med til sidst at stille et spørgsmål – jeg så det lige kort – og så forsvandt det.
    Jeg blir nu i tvivl om I det hele taget er der?
    Hilsen Sophie

Leave a Reply

Your email address will not be published.