Sådan fjerner du forhåndsvisning af meddelelser på låseskærmen

Sådan fjerner du forhåndsvisning af meddelelser på låseskærmen

Der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker at få vist noget af den besked man netop har modtaget på sin låste skærm på iPhonen. Du kan dog sagtens slå funktionen fra. Vi viser dig hvordan.

Din iPhone er på forhånd indstillet til at vise et lille udsnit – en forhåndsvisning – af dine beskeder og meddelelser på låseskærmen. For mange er det en smart funktion, fordi de hurtigt kan danne sig et overblik over om det er en vigtig besked, der netop er tikket ind uden at åbne selve den app den vedrører.

Det kan som sagt være en helt almindelig sms eller mms, men det kan også være fra Facebook, Twitter eller en af de mange, mange andre apps, der sender dig push beskeder. Ikke alle er dog lige begejstrede for, at andre kan kigge dem over skulderen og se noget af, hvad der står, når telefonen ligger på bordet.

Er du én af dem, som er træt af andre kan følge med, så er her løsningen på at slå funktionen fra. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke kun er dine beskeder (sms’er) der ikke længere vises som preview på låseskærmen. Alle de meddelelser du normalt modtager dér vil ikke længere blive vist. Det er altså en enten-eller-funktion.

Sådan slår du preview fra

  • Gå i Indstillinger > Meddelelser > Scroll ned langs ’I Meddelelsescenter’.
  • Klik på ’Beskeder’ og scroll ned til ’Vis på låseskærm’
  • Du vil se, at den er slået til. Herefter er det blot at slå den fra og så vil dine beskeder ikke længere blive vist på låseskærmen.

For fremtiden skal du ind i selve den app beskeden kommer fra for at læse den – eller alternativt se den i Meddelelsescenteret, som du aktiverer fra toppen af din skærm ved at hive ned i linjen, hvor dit teleselskab, batteritilstand mm. figurerer.

4 thoughts on “Sådan fjerner du forhåndsvisning af meddelelser på låseskærmen”

  1. Hvordan fjerner jeg ‘slår roterskærm automatisk til’ der står skrevet midt på skærmen konstant?

  2. hvordan løses mit problem med at få iphone fra fabriks opsætningen med apple-id væk så man kan lave helt ny opsætninge via wifi netværk jeg ku godt tænke mig at aktivere via wifi men adgangskoden viser fejl i det den er med en anden adgangskode for jeg løst problemet fremstår apple-id feltet tomt og jeg kan opdatere helt nyt datå på mobilen

  3. Jeg har en IPhone 4S og jeg vil gerne kunne se mine mails på låseskærmen. Hvordan får jeg dem vist? Hvordan skal jeg gøre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.