Optimer din træning ved hjælp af din iPhone

Sidder vintersæsonens inaktivitet og afslapning stadig tungt i benene – eller måske rettere på sidebenene? Har du trods det varmere vejr generelt svært ved at komme op af sofaen og ud på løbe- eller cykelruten? Det kan også være, du bare generelt mangler motivationen til at genoptage de gode, daglige motionsvaner, selvom du godt ved, at motion og træning er sundt for kroppen, helbredet og sindet. Uanset hvilken baggrund du kommer med eller situation, du står i, ligger løsningen sådan set lige for: Se at få gang i træningen og motionen.

 

Dette er dog lettere sagt end gjort, og for rigtig mange danskere kan det være meget vanskeligt at få genetableret eller skabt helt nye, sunde motionsvaner i hverdagen. I en travl hverdag, hvor gøremålene melder sig på stribe, hvor arbejdet skal passes, og hvor parforholdet og vennerelationer plejes, bliver motion og træningen nemt nedprioriteret eller ligefrem glemt. Og resultatet viser sig hurtigt i form af ekstra, overflødige kilo samt manglende energi.

 

Heldigvis er hjælpen nær og bogstaveligt talt lige ved hånden – nemlig din iPhone. Smartteknologien har efterhånden spredt sig til alle dele af privat- og arbejdslivet i form af smarte, avancerede convience-løsninger og apps, der hjælper os med at gøre hverdagen nemmere og mere overskuelig. Og her er er trænings- og fitness-feltet bestemt ingen undtagelse.

 

Læs med i dette indlæg, hvor vi giver dig et par hurtige tips til, hvordan du ved hjælp af smarte fitness-apps udnytter din iPhone til at (gen)finde motivationen til den daglige træning og motion – og muligvis tager dine fysiske præstationer til nye højder.

God læselyst!

 

Hvorfor vælge iPhone som træningsredskab?

Hvorfor vælge din iPhone som redskab eller løftestang i forbindelse med motion og træning? Jo, det er der faktisk mange gode grunde til.

 

  1. For det første er langt de fleste udstyret med en smartphone nu til dags, heriblandt rigtig mange en iPhone. Det betyder, at du altid har dit personlige og digitale træningsredskab lige ved hånden. Det er nemt, hurtigt og koster dig ikke noget ud over gratis download af den pågældende motions- eller fitness-app.
  2. For det andet boomer app-markedet med den ene gode trænings-app efter den anden, så du uden tvivl vil kunne finde en kompatibel udgave, der passer nøjagtig til dine behov, træningspræferencer og ambitioner.
  3. For det tredje kan din iPhone være et effektivt værktøj til at tracke dine træningspas og din fysiske aktivitet i hverdagen, hvilket kan motivere og åbne op for social deling af dine præstationer. Derudover tilbyder rigtig mange apps både træningsøvelser, -programmer og -guides, som kan være med til at sætte struktur på eller inspirere til din daglige motion.

 

Social GPS-tracking til cykling, løb og fitness

Der findes som sagt et væld af velegnede og gode trænings-apps på markedet, og det bedste råd er at finde netop dén, der passer allerbedst til dit træningsbehov og -temperament. En af styrkerne ved app-løsningen er, at de forskellige apps ofte giver dig gode og smarte tracking-muligheder, så du kan holde styr på motionen, monitorerer og analyserer på dine præstationer, din fysiske form og dine resultater. På den måde kan du motivere dig selv til at tage dit træningsniveau til nye højder, samtidig med at GPS-tracking muliggør deling af resultater, løbe- og cykelruter eller lignende med andre i dit netværk. Og sådan tracking begrænser sig langt fra kun til motion i det fri, da du sagtens kan bruge trænings-apps til fitness og træning på maskiner – eksempelvis crossfit, styrketræning eller den populære træningsform airbike, som du kan læse meget mere om på igodform.dk

 

Med andre ord: Brug din iPhone til at skabe gode motionsvaner og stærkere motivation, så træningen bliver sjovere og mere inspirerende.

 

Held og lykke med iPhone-træningen!

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.