Opret flere signaturer til dine mail-konti på iPhone

Er du nysgerrig efter hvordan du opretter flere signaturer til alle dine e-mail-konti på iPhone? Så tag et kig på vores guide.

Det er bestemt ikke ualmindeligt at have mere end én konto til e-mails. De fleste har en arbejdsmail og flere privatmails til forskellige formål. Det kan være man har en privat mail man anvender til de mere seriøse henvendelser og én som bliver anvendt til alle de nyhedsbreve man abonnerer på, sociale medier man er tilmeldt, online købskvitteringer man foretager sig osv.

Derfor er det også rart at kunne sætte ens mail-konti op på iPhonen. Vi har tidligere lavet guides til, hvordan man gør det. Læs den hér. Vi har også lavet en guide til, hvordan du opretter din egen autosignatur. Altså dén hilsen som bliver anvendt, hver gang du skriver en e-mail.

Når du køber din iPhone står der som standard: ”Sendt fra min iPhone”. Med andre ord en ret intetsigende besked, som mange hurtigt bliver trætte af. Derfor er det smart, at man kan oprette en personlig signatur – og ikke nok med det: du kan heldigvis oprette flere forskellige signaturer til rækken af e-mailkonti du har sat op.

Sådan opretter du mere end én signatur

For at lave forskellige signaturer skal du gøre følgende:

1. Gå i Indstillinger.
2. Scroll ned til E-post, kontakter, kalendere.
3. Scroll igen ned af skærmen til: ’Signatur’.
4. Som standard er der markeret et flueben ud for ’Alle konti’. Dét skal du ændre ved at klikke på ’Pr. konto’.

Opret flere signaturer
5. Herefter vil alle dine e-mail-konti blive fremvist.
6. Nu kan du gå ind under hver enkelt og sætte den op, som du foretrækker.

Her skriver du flere signaturer

Bagefter er det blot at gå ud af indstillingerne. Næste gang du skriver en e-mail vil din signatur blive fremvist nederst i mail-feltet og naturligvis forskelligt alt afhængig af, hvilken mail du skriver fra.

Har du spørgsmål til fremgangsmåden er du velkommen til at spørge herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.