Officielt: Apple præsenterer ny iPhone 13

iPhone13

Så er det endelig officielt. Apple har netop offentliggjort, at man har en ny iPhone på vej til efteråret – nemlig iPhone 13. Det nyeste skud på stammen kommer også til at omfatte variationerne Mini, Max og Pro. Er du, ligesom os, kæmpefans af Apple og deres smartphones, kan du i denne artikel blive klogere på de ting, du kan forvente af det nyeste familiemedlem. Er du allerede solgt, kan du forudbestille, se iPhone 13 priser og meget mere hos forskellige forhandlere online, hvor du også kan læse mere om de forventede leveringstider. 

Forbedret skærmoplevelse i vente

En af de vigtigste features, os iPhone-elskere kigger efter, når der kommer nye releases, er selvfølgelig skærmen. Kvaliteten, størrelsen og teknologien har alle stor betydning for den oplevelse, du har som bruger. Og med iPhone 13 kan du forvente en markant bedre skærmoplevelse på flere af modellerne. For det første vil ny teknologi betyde, at du får en mere smooth og hurtigere brugeroplevelsen, ligesom at du sammenholdt med 12’eren kan forvente et display, hvor lyset er op til 28 % skarpere. 

Endnu bedre kamera, selv i omgivelser med dårligt lys

Kameraet er også højt på vores prioritingsliste over features, som vi altid holder øje med. Og her skuffer Apple heller ikke. Faktisk har man lavet flere opdateringer og forbedringer af kameraet, der blandt andet betyder, at det bliver nemmere at tage gode billeder i omgivelser med dårligt lys – fx hvis det naturlige lys ikke gør noget godt, eller at du begiver dig ud på en photosession sent om aftenen. Det sker blandt andet på baggrund af en ny, kun 1,7 µm sensor og en revolutionær ISP-teknologi, der lægger god afstand til konkurrenterne. Der er med andre ord tale om et kamera, som virkelig sætter standarden inden for smartphone-scenen. 

Batteriet og processor får mere kærlighed

Sidst, men bestemt ikke mindst har to af de mest kritiske komponenter også fået mere kærlighed fra Apple-folkene i den nyeste iPhone-serie. For det første bliver batteriet større og får dermed en højere kapacitet, så det kan holde længere og bedre tid – helt op til 2,5 timer mere end forgængeren. 

Det er i sig selv bestemt ikke noget at kimse af, idet det især i de gamle modeller kan være en udfordring, hvis man ikke lige er tæt på en oplader i løbet af dagen. For det andet betyder en opgradering af processoren, at du får en mere kraftfuld enhed, der er hurtigere og generelt løfter oplevelsen – GPU’en og CPU’en er 30-50 % kraftigere end konkurrenternes produkt. 

Med ovenstående in mente forventer mange eksperter, at iPhone 13, herunder Mini, Max og Pro, vil være at finde under en stor del af danskernes juletræer i år – ligesom de forrige år er iPhonen et godt bud på en af de mest populære elektronikgaver. Allerede nu kan du faktisk hos flere forhandlere forudbestille din foretrukne enhed og se prisen, ligesom du kan blive klogere på, hvornår du kan forvente at få den leveret. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.