Min iPhone er død og kan ikke tænde

Er din iPhone gået død og reagerer den ikke når du holder tænd knappen inde? Så prøv disse ting inden du sender den til reparation.

Hvis din iPhone er frosset eller løbet helt tør for strøm kan det være svært at få liv i den igen, derfor har vi her samlet en række ting som du kan prøve inden du går helt i panik og sender den til reparation.

I langt de fleste tilfælde kan det nemlig løses ved hjælp af et par smart tips og tricks, som du sagtens selv kan udføre.

1) Restart din iPhone, hvis den ikke gider tænde

Til at starte med så prøv at restart din telefon, i første omgang så prøv at hold tænd knappen inde i 10 sekunder og se om det gør nogen forskel. Virker dette vil du se den røde slider knap på skærmen, og du kan slukke telefonen.

Når den er slukket skal du tænde den igen, og din iPhone har nu været genstartet og skulle gerne fungerer bedre.

Hjælper dette ikke så prøv at hold tænd knappen inde samtidig med at du holder hjem knappen inde, vent 10 sekunder og se om der sker noget.

2) Batteriet er måske lavt

Kunne batteriet i din iPhone være lavt så sæt din iPhone i opladeren i 20-30 min og uden at røre ved den når den har siddet til opladning så prøv om den vil tænde igen.

Bemærk at du kan undervejs se status på opladningen ved at trykke på hjem knappen imens din iPhone sidder til opladning.

Vil den stadig ikke tænde så prøv ovenstående med tænd og hjem knap på samme tid, reagerer den stadig ikke så prøv at tilslut den til din computer og lad den sidde her i 20 min. Popper der noget frem på skærmen inden behøver du selvfølgelig ikke at lade den sidde.

Tjek også om du kan se din iPhone inde i iTunes, kan du dette er din telefon ikke helt død, efter som computeren har registeret den.

3) Min iPhone gider stadig ikke tænde

Hjælper intet af ovenstående bør du kontakte Apples support eller den forhandler hvor du købe den, og hører dem hvad du skal gøre.

Er din iPhone uden for garanti kan du selv prøve at pille batteriet helt ud, og tilslutte det igen, det er dog ikke noget vi anbefaler hvis du stadig har garanti på telefonen, og det er selvfølgelig på eget ansvar.

Du kan evt. Følge vores guide til at udskifte batteriet, men bemærk at du kun skal afmontere batteri stikket og vente et par sekunder og tilslutte det igen, hvorefter du skal tjekke om du kan tænde den og hvis den stadig ikke vil så prøv at lad den oplade igen.

Hvis du ikke får liv i den igen efter at have prøvet overstående råd og er tvunget til at købe en ny, men ikke ønsker at betale en formue for de nye iphones (som ingen af os nok i realiteten gider), så kan du finde en væsenlig billigere brugt iphone hos Phonetrade.dk med 2 års garanti ved at klikke her.

70 thoughts on “Min iPhone er død og kan ikke tænde”

 1. Det er for mærkeligt.
  Har en 4’s og lige opdateret iso via computeren og nu kan min mobil ikke oplade via nogen ting ???
  Det er kun pga jeg opdateret til iso via computeren der fik den i sort og gjorder at itunes ikke kunne finde den.
  ikke engang en oplader isat i væggen vil nu oplade den ?????

 2. TAK for hjæp til genoplivning af min kære Iphone4! Det hjalp at holde tænd og hjem nede samtidig. Men hvad kan der være gåt galt siden den går død (med 71% bat)?

  1. HI Ann-Sofie, tak for din kommentar om at holde BÅDE tæng og hjem nede samtidig. Det gjorde forskellen på min iPhone også. Min gik også død næsten helt opladen.

 3. Har en iPhone4 hvor brugeren har sat en opdatering af os4 til os6 igang..
  OG har inden den var færdig hevet USB-stikket ud til pc`en.
  Efterflg. er det ikke muligt at starte iPhonen op. Den kommer kun til billedet med iTunes cd og USB-kabel(altså at man skal tilkoble den til iTune på pc`en)
  Pc`en reg devicen men iTunes reg. ingen ting.
  Kan ikke fortage en Hard reset til DF mode..

  HVAD kan man så gøre?

 4. Hej jeg mistede forbindelsen på min iphone 4s kunne godt få wi-fi på men ingen mobil dæk dækning !! Da prøvede jeg og tage sim kortet ud og sætte et andet i men det hjalp heller ikke inngen dækning !! Så gik jeg på iTunes og gemte alt og genstartet den men den blev ikke afsluttet så nu kan den kun vise at jeg skal sætte den til iTunes med kabelet men den skriver det samme hver gang og har lige opdateret iTunes og Microsoft som de skriver og har prøvet på en anden pc håber i kan hjælpe
  Mvh Niels Damgaard

 5. Hej Maja !

  Tak for besøget – det var hyggeligt – håber det gik godt i Vejle ?
  Her er der måske lidt hjælp til din iphone – jeg har også før været ude for det samme. Hilsen Anette

 6. Tusinde tusinde tak! Fik helt en klump i halsen.. Men det virkede da jeg holdte både hjem og lås-knappen nede… Tusinde tak!

 7. Hej
  Min iphone 4 viser heletiden klokkesymbolet for lydløs på skærmen , så jeg kan bla. ikke se hvad jeg selv skriver

 8. tak for hjælpen. jeg havde lagt min iPhone i solen og glemte den men det hjalp at holde de to knapper inde, i et stykke tid 😉

 9. Tak tak tak!!!! -for de gode råd!
  Jeg var helt desperat og blev sthernelykkelig, da det virkede at holde tænd- og hjemknappen inde samtidig.
  Hilsen Trine

 10. Jeg var lige ved at gå i panik og fandt så denne geniale side. Min mobil gik pludselig ud også holdt jeg sluk og hjem knappen nede og Vupti så tænde den:):):)
  Tusind tak fordi deler min viden
  KnuZZz fra Tina

 11. Wuhuuu. Tak for hjælpen. Hold k… hvor er man sat ud af spillet, når skidtet pludseligt ikke virker. Skræmmende egentligt. Noget at tænke over… Men anyway tusind tak for gode råd

  1. Der er desværre ikke så meget at gøre udover at få den lavet hos en reparatør.

 12. Hej Casper

  Super fin artikel. Ofte kan det også være noget bøvl med telefonens software – der kan en omgang gendannelse til fabriksindstillinger også tit virke.

  Mvh

 13. Min tlf er gået “SORT” reparatør siger den ikke kan laves, men der er stadig lyd og reaktion på, så den er ikke HELT død, reparatør anbefaler at google hvordan jeg kan få billeder ud…. ????? Kan du hjælpe?
  Jeg har lige været på ferie og har en uges billeder som ikke er gemt på icloud…:-(
  Mit problem er når jeg sætter den til en pc skal jeg godkende pc/tlf ved at trykke på tlf, men jeg kan jo ikke se på skærmen hvor knappen jeg skal trykke på er?? Jeg er klar til at betale mester kassen til den som kan hjælpe mig.

  På forhånd tak!

 14. Min iPhone 4 skrev igår at den skulle nedkøles før brug da jeg snakkede i den hvorefter den gik ud. Nu er den helt død. Har prøvet at sætte den itunes her kunne den ikke kende den samt efter 1 time vil den slet ikke på itunes har prøvet det med knapperne og opladning men intet virker ??

  Et godt forslag ??

 15. Min datters ipone 4 går i sort, men har stemmestyring…kan restarte den, men kan ikke åbne den, og kort efter går den i sort igen og reaagerer med stemmestyring…. what to do ?

 16. Tak for hjælpen. Der kom liv i min iphone igen ved at anvende jeres hjælp med at holde både tændknappen og hjemknappen nede samtidig

 17. Tak for god hjælp på denne side.
  Min iphone var gået helt i sort – kunne tændes ved at holde tændknap og hjem knap nede på samme tid.

 18. Tak for hjælpen.
  Min iphone var også gået i sort, men det hjalp med at holde tænd og hjem knap nede samtidig.

 19. Min iphone 5s går også i sort, og det hjælper at jolde både tændknap og hjemknap nede på samme tid. Men hvor tit sker det?

 20. Hej. Ved ikke hvad der er galt med min iphon 4’s den vil ikke oplade ret meget, og den snurre mange gange, når jeg sætter den til opladning. Det er noget den lige er startet med, kan det måske være jeg skal købe et nyt batteri?
  Mvh Gitte

 21. Jeg har også haft et problem med at tænde min Iphone 4s. Det eneste der var på min skærm var et itunes ikon og et oplader stik op til, jeg har prøvet at holde power og homeknappen inde, men da det ikke hjalp tilsluttede jeg min Iphone til min computer, derefter gik jeg ind på itunes på computeren, hvor jeg klikkede gendan og opdatér, og nu virker min mobil igen.. 🙂

 22. Min IPhone viser bare Apple mærket midt på skærmen når jeg trykker på sluk og hjem knap, og så lige pludselige bliver skærmen bare helt rød og så skifte den tilbage til Apple mærket igen….pls hjælp

 23. Tak for hjælpen, troede min 4s var færdig og derfor igang med at bestille ny, men så så forslaget om at holde både tænd og hjem knappen inde på samme tid – det virkede!

 24. jeg har brugt safe erase for at fjerne alle mne billeder der lå 13000 inde på den. Nu er det kun æblet på skærmen der lige viser sig engang imellem, ellers er den helt død, hvad kan jeg gøre?? den har kør hele natten og safe erase siger jeg skal starte den manuelt, det kan jeg bare ikke ???

 25. jeg kan ikke starte min telefon op den viser bare æblet med jævne mellemrum som om den er ved at starte op men det sker ikke . hvis det sidder den til computeren bliver den ikke fundet ??? hjælp !

 26. Min iphone 4 er gået helt død, jeg kan hverken tænde den eller tilslutte den til min computer. Og det hjælper heller ikke hvis jeg sætter den til strøm, jeg har prøvet alle dine gode råd desværre er der intet der virker på min mobil….. Den er bare helt sort, nogle der kan hjælpe???

 27. Min Iphone 4s er gået i sort, skærmen er tændt men det er sort. Jeg har haft det problem i lang tid nu og er træt af det. Og jeg vil helst ikke miste noget på min mobil fx billeder

 28. Hjælp min søster telefon gik ud med 17% strøm og vi har prøvet og genstarten den men den regar ikke. Den blev sindsyg varm inden den gik ud

 29. Har også en IPhone 4S der er gået helt i sort, intet af de fine forslag virker.
  Når jeg forsøger at lade den op bibber den konstant som om opladning slår til og fra konstant! Nogen der har prøvet noget ligende.

 30. Tak tak tak!! Jeg gik lidt i panik, da min telefon gik i sort uden grund. Fandt så denne side og gjorde som I skriver: Holdt sluk og hjem-knapperne ind samtidig i 15 sek, og så lyste skærmen pludselig igen.
  Skræmmende at man er SÅ afhængig – men alt ligger jo efterhånden på mobilen: Bank, kontakter, billeder, Facebook, Instagram mv.

 31. TUSINDE TAK! Det hjalp virkelig at holde sluk- og hjemknappen nede. Jeg gik næsten helt i panik før.. Købte kun min iPhone 6 her for mindre end en måned siden, så takker mange gange! Fedt opslag!

 32. Hej
  Min iPhone 4 var løbet helt tør for strøm og skærmen var frossen.
  Fik den igang igen ved at holde de 2 knapper nede..
  Men nu står skærmen og blinker / viprerer, øv ??????

 33. ej hvor fedt jeg har prøvet at lade den være i tre dage indtil nu, nu ved jeg at man kan bruge google til alt. Tusind tak jeg blev helt nervøs!!! <3

 34. Hej, jeg havde ca 10 procent på min iphone, hvor jeg så sætter den til opladning, men i stedet for at oplade gik den længere ned i strøm, da jeg så er på en procent tænkte jeg at den nok ikke ville gå ud da der står den oplader, så jeg ville prøve at opdatere den nye opdatering, og imens den opdaterede, gik den ud, og nu kan jeg ikke få den tændt, men der står stadig at den oplader, så jeg forstår det ikke helt..

 35. Jeg har en iPhone 4s, hvor låseknappen ikke virker. Jeg har ikke kunnet gøre noget med min mobil i 3 timer, den er “frosset” fast. Kan man trækker simkortet ud og sætte det ind igen, vil ens mobil så tænde, selvom låseknappen ikke virker? Eller er der andre ting jeg kan gøre?

 36. Jeg har købt en brugt iphone 4 og den havde lige fået nyt batteri og skærm sagde sælgeren.
  Der var stadig filmen på batteriet så det er sikkert rigtigt.
  Den er i meget god stand.
  MEN i går aftes ville den ikke lade mere da den stod på 54% batteri opladning.
  Jeg lukkede alle apps og wi fi og tjekkede at ikke andet kørte i baggrunden of at Bluetooth ikke var sat til.

  Derefter satte jeg den til opladning igen men det ændrede ikke noget.
  Så ville jeg genstarte den med det skulle jeg aldrig have gjort fordi den har ikke ville tænde igen siden
  Jeg har sat den til i min usb port på computeren, har prøvet at holde tænd knappen nede og at holde tænd og hjem knappen nede mange gange og op til 1 minut eller mere uden reaktion.
  Hvad kan jeg gøre mere?
  MVH. Kirsten

 37. Jeg har haft samme problem som de fleste af jer, nemlig at min iphone 4 var helt død. Jeg har nu fået liv i den igen – MEN – ikke ved at holde de 2 knapper inde samtidig, men ved at holde 3 knapper inde samtidig (tænd/home/-lyd).

  MEN MEN MEN – så døde skærmen til gengæld. De første 5-6 minutter flimrede den helt vildt, og det var meget svært at se, hvad der stod på den, men det lykkedes at lave en fuld reset af telefonen, og så at gendanne den via Itunes.

  Nu kan man intet se på skærmen, udover nogle få lodrette streger.

  Er der nogle af jer der ved, om dette problem også kan løses ?

 38. Jeg har haft samme problem som de fleste af jer, nemlig at min iphone 4 var helt død. Jeg har nu fået liv i den igen – MEN – ikke ved at holde de 2 knapper inde samtidig, men ved at holde 3 knapper inde samtidig (tænd/home/-lyd).

  MEN MEN MEN – så døde skærmen til gengæld. De første 5-6 minutter flimrede den helt vildt, og det var meget svært at se, hvad der stod på den, men det lykkedes at lave en fuld reset af telefonen, og så at gendanne den via Itunes.

  Nu kan man intet se på skærmen, udover nogle få lodrette streger.

  Er der nogle af jer der ved, om dette problem også kan løses ?

 39. Det var et godt råd at holde hjem og tænd inde samtigt ! – MEN jeg savner stadig en forklaring på hvorfor iphonen går i sort selv om den er opladet og ikke har været ude for mulig kondensvand – Så hvad kan grunden være ???

 40. Hej jeg har brug for hjælp! min Iphone 5’s gider ikke tænde? men den vibrere når jeg holder lyd knapperne ( dem til at skrue op og ned for) og min sluk og tænd knap min hjemme knap virker ikke bare lige en info :))
  men ja der sker intet hvad gør jeg? hvad kan det være? plz hjælp.. 🙂

 41. Perfekt, min Iphone 5 kom igang igen med at holde tænd og Home knappen nede samtidig – også med næsten fuldt batteri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.