Min computer er langsom – Hvad gør jeg?

Min computer er langsom - Hvad gør jeg?

Har du problemer med at din computer er langsom så bare rolig. Vi har fundet et simpelt tip som sørger for at du aldrig mere skal døje med at din computer er langsom. Og det bedste? Du kan gøre det helt gratis, uden at du skal bruge mere end 5-10 minutter og så vil du fremover få en langt hurtigere PC som er en del sjovere at arbejde på.

Lad os kigge på hvordan du kan få en hurtigere computer, så du aldrig skal døje med en langsom computer mere.

Min computer er langsom – Hvordan bliver den hurtig?

Min computer er langsom - Hvordan bliver den hurtig?
Min computer er langsom – Hvordan bliver den hurtig?

Med guiden ”Min computer er langsom” får du en hurtigere computer som du aldrig skal døje med bliver langsom igen. Noget at det som langt de fleste mennesker oplever når de får en computer, er at deres computer bliver langsom efter ret kort tid. Men ingen ved rigtigt hvorfor medmindre du har læst vores tip, som vi selv har fundet ud af fornyligt.

For at gøre din computer hurtig igen, præcist som da du købte den, så skal du blot gøre én ting som er ganske nem og som ikke kræver nogen særlig teknisk viden, men som til gengæld vil kunne sikre at du virkeligt kommer til at spare lang tid hver eneste dag når du skal starte computeren op.

Start din computer hurtigt op

Mange oplever at deres computer kan tage evigheder at starte op, men det behøver ikke være sådan. Hvis du gerne vil have at din computer stater op præcist som da du købte den, så er det faktisk ganske nemt at gøre og kræver ikke særligt meget teknisk viden. Alt du skal gøre er nemlig at slå alle de programmer fra som computeren starter op når du tænder den.

Hver gang du installere et nyt program så vil din computer tage den med som en del af dit opstartsflow, hvilket betyder at hvert enkelt program gør din computer langsommere uden at du selv vælger det. Men ved at fjerne dem som en del af opstatsflowet så det heller ikke køre i baggrunden, så vil du få en lynhurtig computer igen.

Brug den guide vi har fundet og henviser til i toppen af siden her, og se hvad vi snakker om. Det er ret vildt hvor hurtig en gammel computer igen kan blive. Og skriv gerne en kommentar hvis du oplever en god effekt (det kan du godt forvente nemlig)

Leave a Reply

Your email address will not be published.