IPhones bliver nu solgt af gamers og Twitch influencers

IPhones bliver nu solgt af gamers og Twitch influencers

Traditionen tro, så forventer vi, at der kommer en ny iPhone hvert år, som lige når at blive en del af julehandlen i Danmark.

Og i år er ingen undtagelse. Tjekker man Google trends, så kan man se, at der søges efter julegaveideer allerede fra starten af november. Og hvem vil ikke gerne have en ny iPhone til at ligge under juletræet?

Det er dog ikke kun ved hjælp af Google søgninger, at vi finder ud af, om vi skal købe eller ønske os den nyeste iPhone. I dag foregår en stor del af salget nemlig via social media influencers og i særdeleshed via streamers på gaming-platformen Twitch.

Så hvorfor det?

Twitch influencers kan noget særligt

På streaming-platformen Twitch findes der en lang række dygtige streamers, som er vant til at formidle information til deres følgere. Det kan være tips og tricks omkring genveje i spillet, eller om, hvordan man kommer bedst igennem en svær bane.

Derfor falder det streamerne helt naturligt at formidle information om tekniske produkter – inklusive iPhones. Det kan eksempelvis være om valg af størrelse på skærmen. Men det kan også være en vurdering af grafikken og holdbarheden af batteriet, eller hvor hurtigt batteriet kan genoplades.

Målgruppen er perfekt

Langt størstedelen af brugerne af Twitch er mænd i alderen 15-35 år. Men der er også en lang række kvinder og forældre, som bruger Twitch til at streame deres favorit game. Det er et købekraftigt publikum, så der er et perfekt match imellem: Twitch influenceren (streameren), følgerne og produktet.

Da Twitch er en online platform, så er følgerne – som i denne situation er køberne til iPhones – allerede online. Det gør, at købsprocessen er meget kort, og det er derfor let at besøge en webshop, eller sende et link til forældrene, hvis der er tale om et julegaveønske.

Så, om du er en gamer, eller du repræsenterer et brand, så kan du have glæde af bruge en influencer platform, hvor Twitch influencers og brands mødes.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.