Iphone cykelholder – Se de forskellige varianter

Når du bruger din iPhone mens du cykler, er det vigtigt at vælge den rigtige holder til din cykel. I dag har du mulighed for at vælge mellem flere holdere, og her kan du læse mere om at vælge den rigtige iPhone cykelholder.

 

IPhone cykelholder – flere modeller og typer

Når du kigger efter en iPhone cykelholder, er noget af det første du skal have styr på, hvilken model af iPhone du har. Der kan nemlig være stor forskel på de forskellige holdere, og vælger du ikke den rigtige, kan det være med til at skade din iPhone. Det er der ikke nogen som ønsker – så hav styr på det til at starte med.

De mange modeller findes også i vidt forskellige prisklasser, så du skal også finde ud af hvor mange penge du er klar til at bruge på en iPhone cykelholder. Har du styr på hvilken iPhone du har, og ved du hvor mange penge du vil bruge på det, så kan du her ser finde lige den model du ønsker.

Lukket, vandtæt og let at tage med

Der kan være vidt forskellige behov fra person til person, og derfor har du også mulighed for at finde den iPhone cykelholder, der passer til dit behov. Her skal du finde ud af, om du har behov for en vandtæt cykelholder, om den skal være i en lukket kasse, eller om den skal være aftagelig og let at tage med videre.

Er du ivrig motionist, er det ofte vigtigt at du har en iPhone cykelholder, der stadigvæk gør det let at trykke på din iPhone. Er det fordi du gerne vil sætte musikken i gang, og have et overblik over dine notifikationer på din iPhone under cykelturen, så er det måske ikke lige så vigtigt at kunne trykke på den under cykelturen.

Det handler altid om at vælge den rigtige model i forhold til dit behov, for det betyder også at du bliver så meget mere tilfreds med dit valg. Ved at overveje de ting du har fået at vide her, vil du have mulighed for at vælge den rigtige iPhone cykelholder. hvad med at starte lige her på siden – find din cykelholder nu.

Kvalitet og pris – følges ofte ad

Der er mange muligheder for at vælge den rigtige iPhone cykelholder, og derfor skal du også se hvilke forskellige muligheder du har, så du sikrer dig at vælge den rigtige model. Det vil jo være irriterende for dig, at skulle levere den valgte model iPhone cykelholder tilbage, bare fordi du ikke lige fik undersøgt tingene ordentligt.

Husk at prisen og kvaliteten ofte følges ad når du skal i gang med at vælge den rigtige cykelholder til din iPhone. Finder du en model, der måske koster lidt mere end den første valgte model, og har nogle yderligere kvaliteter, så vil du helt sikkert blive mere tilfreds ved at vælge den, frem for at nøjes med den først valgte model.

Find ud af hvilken iPhone Cykelholder du skal vælge – du starter med at gøre det lige her.

3 forskellige Iphone holdere i 3 forskellige prisklasser

1. Den billige model

Iphoneholder til cykel - Den billige

Denne Iphone cykelholder fra Arkon er lavet at plastik og fungere både til cykel og motorcykel.

Denne holder virker til alle de forskellige I

Vi anbefaler denne model til personer som ikke køre vildt, men bare gerne vil have sin Iphone med ud i det gode vejr på en hyggelig cykeltur.

Prisen på denne model er: 149 kr.

Du kan se modellen hos forhandlere her.

2. Den økonomiske model

iPhone cykel holderDenne Iphone cykelholder fungere også både til cykel og motorcykel. Derudover er holderen vandtæt, da det til forskel fra den billige model, putter man sin Iphone i et hylster som så er det der beskytter mod vind og vejr. Denne model er også langt mere robust end den billige model og kan sagtens tåle at man køre vildt på sin cykel.

Vi anbefaler denne model til personer som ønsker en fair pris og en kvalitets holder som kan modstå dårligt vejr.

Prisen på denne model er: 239 kr.

Du kan se modellen hos forhandlere her.

3. Den dyre model

Den dyreDenne Iphone holder fra Dahon er både stødsikker,vandtæt og kan benytte til både cykel og motorcykel. Forskel på denne model og de andre 2 er af din Iphone her er placeret i æske med en svejset touch følsom membran, hvilket gør at din Iphone er 100% beskyttet mod vind og vejr. Indersiden af denne æske er foret med silicium, som beskytter din Iphone imod stød og vibrationer. Holder kan også drejes, hvilket betyder at du selv kan vælge om din Iphone skal være stående eller ligge ned. Holder har er lavet sådan så den beskytter din Iphones kameralinse, så du har mulighed for at film eller tager billeder mens du kører.

Vi anbefaler denne model til personer som cykler meget, i mange forskellige slags vejr og som en ønsker en kvalitets holder der beskytter deres Iphone og giver dem muligheden for at filme dem selv mens de cykler.

Prisen på denne model er: 549 kr.

Du kan se modellen hos forhandlere her.

Har du spørgsmål så skriv endelig en kommentar nedenunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.