iPhone 4S tilbehør

Mangler du tilbehør til din iPhone 4S? Eller vil du bare gerne se hvilke muligheder du har? Så er du kommet til det rette sted.

Der findes utroligt meget tilbehør til iPhones, ikke bare iPhone 4S men generelt alle iPhones, heldigvis passer det meste udstyr til alle modellerne.

Apple har heldigvis valgt at kører med samme tilslutningsmuligheder på alle deres iPhones, så vel som iPads, dette betyder at det meste tilbehør passer til fx iPhone 4S.

Hvis vi skulle nævne alt tilbehør der findes ville vi få en næsten uendelig lang liste, derfor har vi valgt at nævne noget af det mest populære tilbehør på markedet.

Når vi taler tilbehør til iPhone 4S kommer vi ikke uden om et cover, her fås forskellige modeller alt efter hvad man ønsker, men noget af det mest populære er et gummi cover der tager de værste fald og stød.

iPhone 4S dock

Der findes rigtig mange forskellige docking stationer til iPhone 4S som også er rigtig populært som tilbehør.

Af de docking stationer jeg har prøvet og hørt vil jeg helt klart anbefale B&W’s Zeppelin og Beat box som er lavet af Beats by Dr. Dre.

Selve lydkvaliteten er meget forskellig i dem begge, Zeppelin har en meget klar og ren lyd som egner sig mest til klassisk musik og ikke musik som er specielt baspræget.

Hvorimod at Beat Box har en virkelig god bund, og passer perfekt til de nyeste hits, dance, club, house osv. Her får du en kompakt docking station som ikke går på kompromis med lyden.

Altså to docking stationer som er det perfekte tilbehør til iPhone 4S, skal du flytte rundt på docking stationen og fx have den med i parken eller på stranden vil jeg helt klart anbefale Beat Box.

iPhone 4S headset som tilbehør

Det er nok ikke mange der vælger at købe nyt headset, men vil du være med på moden kan et headset fra beats by Dr. Dre helt klart anbefales, hvis du er typen der hører meget musik imens du er på farten.

Ekstremt god lyd du får virkelig en klar lyd og den dybe bas som du ikke troede var muligt i små earplugs.

Har du spørgsmål til iPhone 4S tilbehør eller har du noget tilbehør som du mener er det hotteste lige for tiden, så skriv en kommentar her eller på vores Facebook side.

2 thoughts on “iPhone 4S tilbehør”

  1. Hey There. I found your weblog using msn. This is a really neatly written article.
    I will make sure to bookmark it and return to read extra of your useful information.

    Thanks for the post. I will definitely return.

Leave a Reply

Your email address will not be published.