iPad air cover – top 3

Hvis du har været ude og bruge penge på en lækker iPad Air, så er der ingen tvivl om, at du garanteret gerne vil have, at den holder langt ud i fremtiden. Derfor bør du også gøre dig nogle overvejelser, inden du køber et nyt cover til den. Og selvom du måske er nødsaget til at tage praktiske overvejelser med i løbet, så betyder det ikke, at du nødvendigvis er nødt til at gå på kompromis med designet.

Skal den bruges i privaten eller på farten?

Ført og fremmest kommer valget af iPad Air cover meget an på, hvor og hvornår du skal bruge din iPad. Hvis du skal have den med dig på farten, så kan det være en god ide at gå lidt mere op i designet, da du i så fald kommer til at skulle bruge den sammen med andre, og formodentlig gerne vil have den til at se så lækker ud som overhovedet muligt.

Skal du bare bruge den hjemme i privaten, så behøver du nødvendigvis ikke betale ekstra for at få et fedt design, da det måske bare er komforten, der spiller ind her. Alt afhængig hvor meget du går op i udseendet selvfølgelig.

Vælg et solidt cover hvis dine børn bruger den

Er din iPad Air til deling i hjemmet, og er den ofte brugt af dine børn, så kan det være en rigtig god ide at overveje et solidt iPad Air cover, som kan holde til lidt af hvert. Det må gerne kunne holde til et par stød hist og her, og samtidig kan det være en god ide at overveje et flip cover, så der er noget, der kan dække skærmen, hvilket kan være med til at forhindre de fleste ridseskader.

Hvor meget vil du give for dit nye cover?

Til slut afhænger valget af dit nye iPad Air cover også af, hvor meget du har lyst til at give for det. Jo højere en pris du er villig til at betale, jo bedre en kvalitet kan du også regne med at få.

Dog er det altid en god ide at være vågen, da det indimellem godt kan lade sig gøre at få design, komfort, sikkerhed og prisen til at gå op i en højere enhed. Så husk at være opmærksom på samtlige detaljer, næste gang du skal have et cover til din iPad Air.

iPad air covers – Top 3

iPad air cover - Klassisk1. En klassiker

Pris 199 kr. – Se coveret hos forhandleren her

Det klassiske iPad cover fungere super godt, på grund af 3 ting. For det første så giver det dig mulighed for at stille din iPad op på flere forskellige måder. For det andet så beskytter det din skærm utrolig godt og for det tredje så åbner din iPad automatisk når du tager coveret fra for det er magnetisk. Alt i alt et super cover hvilket også er en af grundenede til at dette cover er det mest solgte covers i Danmark.

 

2. Det børne venlige cover

Pris 399 kr. – Se coveret hos forhandleren heriPad air cover - Børne

Dette cover er genialt til børn fordi det er super beskyttende og samtidig giver mulighed for at de helt små kan holde godt fast i coveret mens de bruger det. Derudover har coveret et super sjovt look, som de fleste børn ville elske. Dette cover er helt klart det bedste børne cover til en iPad air som der findes på det danske marked.

 

 

 

3. Stil rent cover med super beskyttelse

Pris 249 kr. – Se coveret hos forhandleren herIpad air cover - Stilrent

Dette cover fra Krussel kommer i et super minimalistisk design og har ekstrem god beskyttelse. Så vil du gerne have et cover som er stilrent, ikke skiller sig og beskytter maksimalt? Så er dette coveret du skal vælge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.