iPad Air 2 holder til bil – Top 4

Vil du have din iPad 2 med på farten, så du altid har den lige ved hånden, eller så ungerne ikke behøver at kede sig på en lang køretur, så kan det være en god ide at investere i en iPad Air 2 holder til bilen. Men hvilken model skal man vælge?

Der findes mange forskellige mærker og modeller – nogle universelle, og andre specielt bygget til at kunne håndtere en iPad Air. Har du ikke allerede øjnene op en specifik model, så kan du her se en top 5 over de holdere, som vil passe perfekt til at kunne snuppe din tablet med på tur.

iPad 2 holder til bilBrodit Aktiv iPad Air 2 holder

Med en Brodit Aktiv iPad Air 2 holder i bilen har du eller øvrige passagerer i bilen altid let adgang til iPad’en. En af de mange fordele ved lige netop denne holder er, at den er bygget til en iPad Air 2, og dermed kan du eksempelvis nyde godt af den indbyggede oplader, som giver et ekstra batteri, når man er på farten.

Med den simple montering kan alle sætte den op, og med de få kabler undgår du en masse kabelrod, som aldrig er pænt at kigge på.

Pris 719 kr.

Se den hos forhandleren her

iPad holder til bil2-i-1 Multifunktionel Tablet-holder

Har jeres familie flere tablets, og skal holderen ikke kun kunne holde en enkelt slags, så kan det være en fordel at købe en holder, der passer til flere forskellige modeller – heriblandt selvfølgelig også din iPad Air 2.

Denne 2-i-1 multifunktionelle holder kan monteres både på foruden med sugekoppen eller på nakkestøtten, så børnene også kan få glæde af den. Den kan justeres til både lodret og vandret position, så du kan få holdt din tablet stabilt og sikkert i lige netop den vinkel, som du vil have den.

Pris 139 kr

Se den hos forhandleren

iPad bil holder 13-i-1 Multifunktionel Tablet Holder

Er du på jagt efter en komplet iPad Air 2 holder til bilen, men som også kan monteres andre steder, hvis det skulle være nødvendigt, så er denne 3-i-1 multifunktionelle tablet holder perfekt til dig.

Den er kraftig og holder i lang tid, og så kan den monteres både i bilen, på skrivebordet samt på væggen, hvis dette skulle være nødvendigt for dig. På den måde er du ikke bundet til kun at kunne bruge den i bilen, hvilket kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis ofte har brug for den ved kontorbordet også.

Pris 659 kr.

Se den hos forhandleren 

 

Vogel’s TMS 1020 Ringo Universal Nakkestøtte Holder Vogels-TMS-1020-RingO-Universal-Tablet-Headrest-Car-Holder-7-12-10022015-008-p

Den sidste bilholder til din iPad 2 Air, som vi kommer til at kigge på her, er denne universale tablet holder, der monteres nemt på nakkestøtten i bilen. Med denne holder kan du nemt justere vinklen, så den passer perfekt til dit synsfelt. Det kan være en god ide, hvis man eksempelvis har børn i bilen, hvis øjne ikke er lige så højt oppe som de voksnes.

Den har et simpelt og elegant design, og det har aldrig været nemmere at holde børnene underholdt bag i bilen, mens du kan koncentrere dig om at køre.

Pris 649 kr.

Se den hos forhandleren

Hvilken holder skal du have?

Med denne liste er du forhåbentlig kommet nærmere en beslutning om, hvilken holder du skal have til din bil. Er det vigtigt for dig, at holderen kan bruges andre steder i bilen? Eller er det designet eller måske prisen, der spiller en stor rolle?

Der er i hvert fald tablet holdere for enhver smag, og hvad enten du vælger den ene eller den anden model, så kan du være sikker på at få en stabil og solid holder, som kan gøre livet lidt nemmere for dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.