iOS 8.1 – Hvad er nyt og skal du opdatere?

Der er utrolig mange Apple bruger som er utilfredse med alle iOS 8 opdateringer, da opdateringer har gjort at nogle af de funktioner som brugerne brugte ikke længere fungerede. Derudover har mange bruger også har store problemer med hastigheden på især deres iPads. Læs om det er blevet rettet og hvad den nye opdatering ellers byder på.

 

Apple Pay

Lad os starte med det lidt kedelige, Apple Pay bliver introduceret i den nye opdatering. Men den følger dog ikke med den Danske opdatering, så den springer vi hurtigt henover.

SMS relay

Det bliver nu muligt at modtage, svare og starte SMS samtaler via både iPads og Macs. Tidligere har det kun været muligt at modtage iMessages på disse enheder men, men Sms’er vil nu blive videresendt fra din iPhone til din iPad eller Mac.

Instant hotspot

Gør det langt nemmere at for dig at anvende din iPhone som hotspot. Du behøver ikke engang tage den op af lommen. Hvis din iPhone er tæt nok på din iPad eller Mac, skal du blot finde den under netværk og så er du tilsluttet.

Kamerarulle vender tilbage

Utrolig mange Apple bruger har brokket sig over at Apple har fjernet ’’Kamerarulle’’ som fotooversigt. Det har Apple indset og har nu valgt at gendanne i den nye iOS 8.1

iCloud foto bibliotek

Dette er en nu funktion som skal frigive mere plads på de forskellige enheder. iCloud foto bibliotek gemmer nemlig alle dine billeder oppe i skyen og deler dem mellem alle dine enheder (iPhone, iPad og Mac). Den måde den så spare dig plads på de forskellige enheder har alle dine fotos men i en dårlige opløsning, sådan så de ikke fylder så meget. Din billeder vil dog stadig være gemt i den højest tilgængelige opløsning i skyen.

icloudphotolibrary

De fleste fejl fra iOS 8 bliver rettet

Som tidligere nævnt for vi dagligt utalige spørgsmål med problemstillinger i iOS 8. Mange af disse fejl skulle meget gerne blive rettet i iOS 8.1. Vi kan dog ikke vide hvilke fejl der bliver rettet før på mandag. Følg med på bloggen så holder vi dig opdateret.

3 thoughts on “iOS 8.1 – Hvad er nyt og skal du opdatere?”

  1. Jeg synes der er mange fede feautres ved iOS 8. Synes kun at Apple kommer med bedre og bedre styresystemer, selvom man godt kan mærke de mangler steve.

  2. hhmm… hvor blev mit indlæg af prøver igen….
    Jeg har en iphone 6 og har fra dag 1 haft problemer med at telefon fryser kort i beskeder og andre app hvor man vil skrive. Hvor efter at den skrive hele teksten(så den register mine tast), jeg kan igen skrive i kort tid, og så fryser den og sådan forsætter det. Hvis jeg lukker alle apps, kan jeg igen skrive uden den fryser.
    Jeg har haft telefon til rep fordi de siger at sådan skal den ikke gøre. De reset den, og lagde nyeste software på 8.1. Den gamle 8.0.2. Har fået den hjem igen, 12 timer efter samme problem. Har genstartet (powerknap+home) Men lige meget hjælper det. Faktisk synes jeg det blevet værre. Fordi nu er apps også begyndt at fryse, og virker ikke kort tid efter, bliver nød til at lukke app ned og starte igen.
    Andre med det problem?

  3. Jeg oplever problemer med AppStore efter den nye opdatering 8.2 på min iPhone 6. Kan ikke downloade apps. Ydermere står der en ukendt app i baggrunden og loader, uden der sker noget. Kort tid efter er den mystiske app forsvundet igen. Træls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.