iCloud fotobibliotek – Gem dine billeder sikkert og frigør plads

I forbindelse med den nyeste opdatering iOS 8.1 er der kommet en ny funktion som hedder ’’iCloud fotobibliotek’’, vi vil i denne artikel gennemgå fordele og ulemper ved at benytte denne funktion.

iCloud fotobibliotek

Hele ideen bag denne funktion er at give os mulighed for at have alle vores billeder tilgængelige på alle vores forskellige enheder (iPhone, iPad og Mac). Du vil stort set ikke kunne mærke nogen forskel, da det hele fungere fuldstændigt som tidligere, dine billeder er nu bare gemt i skyen.

IMG_0869

Spar massere plads

En rigtig god grund til at benytte denne funktion, er at du frigøre en masse plads på din iPhone som dine billeder tidligere har brugt. Grunden til dette er at dine billeder vil ligge i en nedskaleret version på din iPhone, hvilket fylder en del mindre. Du vil dog stadig have dine billeder i fuldopløsning, de vil bare i stedet ligge i din iCloud.

Sikre du ikke mister dine billeder

Udover at du frigøre en masse plads på din iPhone, så er en anden stor fordel at dine billeder konstant bliver gemt sikkert. Når du først har slået funktionen til, vil din iPhone automatisk uploade dine billeder til din private iCloud konto når din iPhone er på Wi-Fi. Det betyder at du konstant sikre dig, at du gemmer alle dine billeder og du på denne måde er sikret du ikke mister dine billeder.

Ulemperne

1. Du kommer nok til at have brug for mere plads i din iCloud hvilket koster penge. Det er dog ikke så meget da de fleste ville kunne nøjes med at have 20 GB plads som koster 7 kr. hver måned.

IMG_0843

 

2. Da du nu skal til at hente billederne hver gang du skal vise dem, vil der også være en smule mere dataforbrug.

Sådan slår du iCloud fotobibliotek til

Følg denne sti for at slå funktionen til: Indstillinger – iCloud – Fotos 

IMG_0870                                   

One thought on “iCloud fotobibliotek – Gem dine billeder sikkert og frigør plads”

Leave a Reply

Your email address will not be published.