Hvor er mine billeder? iOS 8 Fotostream

Mapperne ’’Min fotostream’’ og ’’Kamerarulle’’ er væk og men dine billeder er der stadig, vi viser dig i denne artikel hvor du finder dem.
Men bare rolig alle dine billeder er der stadig, de er bare placeret andre steder efter du har opdateret til iOS 8. De er alle sammen samlet 1 sted nu, det gælder både delte fotos og dine egene fotos.
ios81
 

Slut med ’’Min kamerarulle’’ og ’’Min fotostream’’

Mange iPhone bruger fik et chok da klikkede ind på deres foto app, første gang efter at have opdateret til iOS 8. De 2 mapper som jeg nævner ovenfor, kan de nemlig ikke længere finde.

Sidst tilføjet – iOS 8

Som nævnt er der ikke længere et album som indeholder alle dine billeder, nu er der kun et album som hedder ’’sidst tilføjet’’ denne mappe indeholder alle de billeder som du har taget inden for de sidste 30 dage.

Øjeblikke, samlinger og år

Den måde det nye styresystem organisere ens billeder på, er ved at dele billeder op efter tidspunkt og placering. Præcis på samme måde, som man faktisk kunne det med iOS 7. Den eneste forskel er bare, at nu bliver vi tvunget til at bruge denne organiserings måde.

Det vil altså sige alle dine billeder ligge inde under fotos, som du finder i venstre hjørne i bunden af din skærm når du går ind på din foto app.

 

Du kan vælge at se dine fotos på 3 forskellige måde

Øjeblikke – Her er dine fotos delt op efter dato

Samlinger – Her er dine fotos delt op i grupper som er sat sammen i forhold til tid og sted

År – Her er dine billeder, sjov nok, delt op efter årstal

Sådan skifter du mellem de forskellige organisereringer

Du skifter mellem 3 organiseringer på denne måde:

Hvis du skal tilbage (fra øjeblikke til Samlinger til år) skal du klikke oppe i vestre hjørne på knappen med den organisering som du skal tilbage til.

Hvis du skal frem, skal du blot klikke på klikke på et helt hvidt felt-

Umiddelbart er dette ikke en løsning som jeg finder specielt god, men hvem ved om man kommer til at vende sig til det.

2 thoughts on “Hvor er mine billeder? iOS 8 Fotostream”

  1. Jeg havde lagt en del musik over på min telefon det forsvandt ved opdateringen men så koplede jeg den bare til computeren og synkroniserede min musik igen .

Leave a Reply

Your email address will not be published.