Hvad kan man investere i? Aktier og Crowdlending

Hvad kan man investere i?

Drømmer du om at begynde at investere, men er ikke helt klar over hvilke muligheder der findes derude, så er du landet på det helt rette sted. For selvom Iphoneluppen.dk primært beskæftiger sig med iphones og ny teknologi, så mener vi også at en del af den ny teknologi er hvad man kan bruge den til. I artiklen her vil vi dele de mulighedder du har for at komme i gang med at investere, så du har nogle valgmuligheder inden du går i gang.

Investering i aktier automatisk

Denne mulighed kender de fleste, og det lyder ikke til at være særligt meget henvendt til fremtidige investeringsmuligheder, men den er god nok. Der er kommet nogle produkter derude, hvor du ikke skal fortage dig noget som helst andet end at læne dig tilbage og lade dine investeringer passe sig selv. Hver eneste måned bliver dine penge investeret fuldstændig automatisk, uden at du skal røre en finger.

Hvor kan man gøre dette? Hos Nordnet, har de lavet en service som heddder Nordnets månedsopsparing, hvor du helt automatisk kan investere dine penge, ved at lave en automatisk overførsel fra din bank konto til din Nordnet konto. Hvis du vil læse en guide til at komme i gang med at investere generelt, så kan du starte anmeldelse af Nordnet her.

Hvor meget kan du forvente at tjene: Det årlige gennemsnitlige afkast på aktier ligger på mellem 5 og 7 % om året.

Crowdlending

Crowdlending er en af de nyeste måder at investere på, hvor du kan få mulighed for at få afkast på din opsparing som du har i banken, ved at låne dine penge ud i stedet for at de står til 0% i rente på din bank konto. Når du låner dine penge ud igennem en crowdlending platform, kan du forvente at få et afkast på op imod 16 % om året, hvilket uden sammenligning slå din bankkontos rente. Når du investere i crowdlending, vil du komme til at investere i primært forbrugslån, hvor renterne er meget høje. Det betyder også at de lånegivere som du låner pengene ofte tilbyder buyback garanti, som kort fortalt betyder at de køber lånet tilbage fra dig, hvis lånetageren ikke betaler tilbage til tiden.

Hvor kan man investere i crowdlending? En af de største platforme i europa er Mintos. Hvis du vil vide mere omkring Mintos, så læs denne anmeldelse af Mintos her.

Hvor meget kan du forvente at tjene? Afkastet hos Mintos som eksempel er gennemsnitligt 12 % om året.

Crowdlending danmark

Fortrækker du at skulle investere i crowdlending i danmark, så er det også muligt. Der er ikke så mange danske crowdlending platforme, men der er begyndt at komme danske crowdlending platforme frem i danmark som man kan investere i. Her kan du på de fleste af dem investere i virksomhedslån. Du kan få en komplet liste med crowdlending danmark hvor du kan se de danske platforme og læse mere omkring fordelene og ulemperne ved at investere i crowdlending i danmark.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.