Hvad kan den nye iPhone 14 egentlig? Det tager vi et kig på her

iphone 14

Hele verden har ventet i spænding, og vi forestiller os, at det også gælder for dig. For efter mange rygter og spekulationer har Apple endelig lanceret deres nye iPhone 14 generation. Hvis du er lige så vild med iPhones, som vi er, kan du godt glæde dig. For lige her kan du blive meget klogere på, hvad den nyeste iPhone indeholder.

Vi kan med det samme afsløre, at der kommer fire modeller, og at Mini-varianten nu er fortid. Der er meget at glæde sig til, hvor du blandt andet kan få et revolutionerende frontkamera og en helt ny chip, der skubber til teknologien og gør det umulige muligt.

En endnu bedre kameraoplevelse

Vi så det allerede i iPhone 13-serien, hvor der kom hele tre kameraer på bagsiden med ProMotion-teknologien. Nu er det blevet endnu bedre med et kamera, der har 12 MP med vidvinkel og teleskoplinse, og hvor du får hele 2 x optisk zoom. Hvis du går med iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max, kan du få fornøjelsen af hele 48 MP frontkamera, der revolutionerer Apples kamerateknologi og giver dig en helt ny oplevelse.

Derudover er der skruet lidt ekstra op for videokvaliteten med kameraets 4K, der er blevet finpudset og justeret. Du får alle de lækre funktioner, som du kender dem, så du stadigvæk får glæde af ISP-teknologien og True Tone.

En ny chip, der er kommet for at blive

Apple har også oppet sig, når det kommer til den chip, der sidder i telefonen. Sidste år åbnede de op for A15 Bionic, og i år kan vi præsentere A16 Bionic, der er endnu mere kraftfuld, så du kan få de bedste oplevelser hver dag med en iPhone 14 Pro eller iPhone 14 Pro Max. Samtidig er der skruet ekstra op for CPU’en og GPU’en.

Vil du hellere gå med en iPhone 14 eller iPhone 14 Max, får du en forbedret udgave af A15 Bionic-chippen.

Derudover er Max-formatet kommet for at blive. Her får du 6,7 tommer skærm, og i en klassisk iPhone 14 får du 6,1 tommer. Du får op til 120 Hz OLED-skærm, der er det samme, som vi så i 13 Pro og 13 Pro Max. Og så har batteriet fået endnu længere levetid, så det nu er muligt at afspille op til 26 timers video på iPhone 14 Plus og 20 timer på iPhone 14.

Køb din iPhone 14 i dag

Der er ingen tvivl om, at det er værd at investere i den nye iPhone 14. Priserne svinger fra 8.299-11.499 kr., hvor vi i toppen finder iPhone 14 Max. Men i takt med inflationen og andre store udfordringer i verden har teknologien svært ved at følge med efterspørgslen. Derfor er det godt givet ud, hvis du laver en iPhone 14-forudbestilling, så du kan være sikker på at få fat i den blandt de første.

Bestil din iPhone 14 allerede i dag, så du ikke blot får det nye design i hånden, men også kan få glæde af de bedste features og funktioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published.