Hvad er Netflix?

Måske har du hørt Netflix blive omtalt i medierne? Men ved du hvad det præcis er? Læs med her og find ud af det.

Selvom Netflix er nyt for de fleste danskere, så er det faktisk ikke helt så nyt som vi skulle tro, tjenesten har nemlig eksisteret i flere år, dog på det amerikanske marked.

Netflix startede deres digitale distribution tilbage i 1999, og i 2009 kunne de tilbyde 100.000 DVD titler til deres daværende 10 millioner brugere, pt. Antages det at Netflix har over 26 millioner brugere på verdensplan.

Hvad kan Netflix?

Tjenesten Netflix er en streaming tjeneste, som gør det muligt at streame film og tv serier direkte til din computer, Apple TV, iPhone, iPad m.fl.

Hvis du nu sidder og tænker, at det tilbyder andre udbydere da også så er det korrekt, forskellen er bare at Netflix har så mange brugere at de kan få utroligt meget indhold både nyt som gammelt.

Og så kræver det intet udover en internetforbindelse og en computer eller anden enhed.

Netflix tilbyder en lang række indhold, alt lige fra nye til gamle film, tv serier, dokumentar, koncerter og meget mere.

Hvad koster Netflix?

Som endnu et plus er Netflix baseret på en fast månedlig ydelse, dvs. her skiller denne tjeneste sig ud fra mange andre, i og med at man kun betaler et fast beløb hver måned, uanset hvor meget du bruger tjenesten.

Hvor mange andre tjenester forlanger at der skal betales et beløb pr. film man ser, og så kan du se den i 24 timer, her er der altså tale om at leje, hvor Netflix tilbyder dig adgang til alt indholdet på ubestemt tid til et fast beløb hver måned.

Selve prisen for herligheden ligger pt. På 79 kroner om måneden, det er altså langt billigere end diverse tv-pakker, og samtidig kan du tage alt indholdet med dig når du er på farten, og så er indholdet selvfølgelig uden reklamer.

Prøv Netflix gratis i en måned

Overvejer du at prøve Netflix men er du i tvivl om det er noget for dig, hvilket indhold der egentligt findes osv. Så prøv det gratis i første måned.

Hvis du opretter en bruger nu, tilbyder Netflix den første måned gratis, du skal ganske vist oprette din bruger med navn, mail, kode, og kort oplysninger.

Men du kan til hver en tid slette din bruger igen, gør du dette inden for 31 dage har Netflix ikke kostet dig noget, og du har fuld adgang til det hele i prøveperioden.

Bemærk at Netflix trækker ikke noget fra din konto den første måned, og opsiger du brugeren inden 31 dage vil der stadig ikke blive trukket noget, opsiger du ikke brugeren vil du fortsætte som normal bruger og betale 79,- om måneden.

Se om det er noget for dig, tilmeld dig her og få Netflix gratis i 1 måned.

 

Få Netflix på din iPhone eller iPad

Vil du have Netflix på din iPhone eller iPad så findes der selvfølgelig en app til dette, i App Store skal du blot søge efter Netflix, og her vil der komme nogle stykker frem, men bemærk udbyderen.

Vælg den app hvor udbyderen er ”Netflix, Inc.” Så er du sikker på at få den originale Netflix app.

Desværre ser det ikke ud til at appen på nuværende tidspunkt understøtter AirPlay, hvilket er en skam, men det må forventes at Netflix udgiver en opdateret app version inden længe.

Har du en iPad 2, iPhone 4S eller nyere kan du heldigvis benytte den indbyggede skærmdublerings funktions og streame indholdet over på dit Apple TV via denne metode.

Omvendt forventes det at Netflix kommer på dit Apple TV inden længe, det findes allerede på den amerikanske version af Apple TV’et, så om AirPlay funktionen er nødvendig kan diskuteres.

14 thoughts on “Hvad er Netflix?”

  1. Hej Lisa,

   Med Netflix kan du ikke se almindelige TV kanaler, det er kun indhold som fx Film, TV serier, Dokumentar osv. men altså ingen almindelige tv kanaler.

   Mvh.
   Christian

 1. HEJ nETFLIX
  eR DER ANDRE MÅDER MAN KAN BETALE PÅ, NÅR MAN IKKE HAR DANKORT?? MÅSKE PBS/BANKOVERFØRSEL.
  HILSEN sVENN

 2. Når det nu er amerikansk base, er alle undertekster så på engelsk? Eller er det muligt at se film med danske undertekster og danske film med dansk tale?

  1. Hej Majbritt,

   Den Netflix der netop er blevet lanceret i Danmark er dansk, dvs. du har danske undertekster og visse danske film med dansk tale 🙂
   Indholdet er altså tilpasset så det passer danskere.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej,

   Hvis det er et normalt Visa Dankort så burde du også kunne betale med det.
   Får du en fejlmeddelelse? ellers så prøv igen og se om det virker nu.

   Mvh.
   Christian

  1. Hej Charotte,

   Du kan gå ind på din Netflix konto og stoppe dit abonnement.

   Ønsker du at slette din konto helt skal du skrive til Netflix kundeservice.

   Mvh. Andreas 🙂

 3. Hej jeg har viasat. Og det er dyrt jeg har hørt fra flere at jeg vil spare en del hvis jeg har viaplay.dk og Netflix men hvad med tv2 og dr1, hvis jeg skal have det ved siden af går det så ikke hen og bliver for dyrt svar modtaget gerne

Leave a Reply

Your email address will not be published.