Få penge tilbage når toget er forsinket – Ny app

Der er ikke noget mere frustrerende end når ens tog er forsinket, det burde simpelthen ikke være så svært at få togene til at komme til tiden. Men det viser DSB gang på gang at det rent faktisk er utrolig svært. Nu er der kommet en app som gør det lidt mindre frustrerende, den hjælper dig nemlig med at få en godtgørelse hvis dit tog er forsinket.

 

DSB RejsegarantiOrdningen er kendt under navnet DSB Basis Rejsetidsgaranti og er på ingen måde ny. Det har bare tidligere været besværligt da man har skulle gøre det via deres hjemmeside – Se siden her.

 

Ny app gør det simpelt

Den nye app går som sådan ikke noget anderledes end blot at gøre processen lettere. For det er ofte når man står i situationen hvor toget er forsinket man ønsker er klage og det giver denne app dig lige præcis mulighed. Man kan jo lige så godt bruge vente tiden på noget fornuftigt. Som du kan se på billedet til højre er det utrolig let at udfylde de forskellige informationer som der kræves for at få erstatning. Du skal dog være opmærksom på at der kun gives refusion for rejser hvor toget er mere end 30 minutter forsinket.

 

Du kan hente app som er kaldet DSB rejsegaranti – Lige her

Leave a Reply

Your email address will not be published.