Få massevis af lydbøger til din IPhone og få dine tanker væk fra Corona

Vi kan alle nikke genkendende til, at vi går igennem en svær tid og har gjort dette i 8 måneder efterhånden. Corona-krisen har taget hårdt på os alle, og til tider kan det være noget nær umuligt at holde humøret oppe. Men det er vigtigt at vi ikke giver op, og husker at der altså er lysere tider forude, vi skal bare være tålmodige.

Vores smartphones hjælper os

Corona-situationen i hele verden har i den grad vendt op og ned på hvad vi kender, og hvad vi betegner som vores ”normale” hverdag. Flere er hjemsendt fra arbejdspladsen og må arbejde derhjemme, og skoleelever har flere og flere virtuelle fag, fremfor at møde fysisk op. Det kan hurtigt blive overvældende, og det ér noget vi alle skal vænne os til, men det bare ikke helt så nemt. Vi savner vores hverdag, og vi er bange for hvad fremtiden bringer. Derfor er det vigtigere end nogensinde før, at vi har vores telefoner. Det lyder måske fjollet, men vores smarttelefoner kan hjælpe os med at koble fra, og de kan hjælpe os med at forblive sociale med dem vi holder af, også selvom vi ikke kan ses med dem. Hvis du har brugt utrolig meget tid derhjemme allerede, så kan det muligvis være svært at finde frem til, hvad du kan foretage dig. Hvis du dog har en smartphone, så kan du passende vælge gratis lydbøger til IPhone. Der er utroligt mange forskellige lydbøger at vælge imellem, og det kan være rart og ganske afstressende. Derudover kan de også fjerne dine tanker fra hele pandemien, om ikke andet, så bare for en stund.

Lyt til dit mentale helbred og vær opmærksom

Noget af det vi skal være ekstra opmærksomme på i disse det er, at vores mentale helbred er i orden. Mange vil opleve tegn på depression, angst og stress, og det er der ikke noget at sige til. Men pas på dig selv og mærk efter hvordan du og dine omgivelser har det. Selvom det er en utrolig hård situation vi står i, så står vi i den sammen. Brug din IPhone som et redskab, til både at holde dig optaget, men også til at kommunikere med folk omkring dig, for at holde humøret oppe. Hvis du har en ældre telefon, så vil nu være et godt tidspunkt at overveje en ny telefon på, f.eks. den lækre nye IPhone 11, den har en masse fede funktioner, som især er brugbare i en tid, hvor meget af vores kommunikation netop foregår over sociale medier. Det er vigtigere end nogensinde før at holde sig forbundet og befinde sig i sociale sammenhænge, også selvom de foregår virtuelt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.