Få din iPhone repareret

Få din iPhone repareret

Det behøver ikke at være dyrt at få din iPhone repareret. Hos Care1 står de klar til at hjælpe dig med din telefon, hvis skærmen er i stykker, batteriet skal skiftes eller noget helt tredje. Du kan også bytte dig til en ny telefon og hører nærmere hos dem, hvilke muligheder der ligger i at bytte til nyt. Læs endelig videre, hvis du skal have din iPhone til service, så du kan spare penge.

Du har med garanti gjort det. Du taber din telefon på gulvet eller asfalten, og pludselig er skærmen itu. Du tænker det bare er en skramme, men pludselig bliver det besværligt at sende selv de mest enkelte beskeder til dine venner og forældre. Det er slet ikke til at overskue, hvor meget det koster. Du venter derfor med at få den skiftet, indtil telefonen slet ikke fungerer længere, og så er det måske for sent.

Det kan også være din iPhone måske bare holder strøm et par timer, før den går ud igen. Selvom du har den i opladeren hele natten, så taber den strøm så let som ingenting. Du leder derfor altid efter nærmeste stikkontakt hos dem, du besøger for din telefon skal konstant oplades. Du kan derfor lige så godt lade være med at gå rundt med den, for den kan alligevel ikke holde sig på.

Det er der heldigvis løsninger på. Reparation af iPhone behøver hverken være besværligt, dyrt eller tidskrævende. Hos Care1 kan de reparere din iPhone i løbet af maksimum 90 minutter, så du slipper for at vente dage på at få din telefon tilbage. Det har aldrig været nemmere at skifte skærm eller batteri. Læs mere om iPhone reparation her.

Din tid er værdifuld

Meningen med en iPhone er, at alt lige skal gå lidt hurtigere og være lidt lækrere end alt det andet. Derfor ved de hos Care1 også, hvor vigtig tiden er for dig. Så når du kommer ind i deres butik med en ødelagt skærm eller et lunkent batteri, så sørger de for, at du ikke skal vente dagevis på at få din telefon igen. Det er jo en vigtig del af din hverdag.

Samtidig skal det være til at betale. Om du har en iPhone 5 eller den spritnyeste 11’er, så har de løsninger på dine problemer. På deres hjemmeside kan du se en oversigt over alle reparationer for alle produkter. Du kan søge lige præcis på det, du skal have ordnet. Så let som ingenting. Hos Care1 hjælper de dig også, hvis din iPad trænger til en kærlig hånd. Det samme gælder for reparation af Airpods eller Apple Watches.

Byt din gamle telefon til en ny

For en god pris tilbyder de hos Care1 også at bytte din gamle telefon til en nyere model. I stedet for, at du skal betale fuld pris for en splinterny iPhone, så kan du bytte dig til en helt ny tilsvarende model for et beløb, der passer til din gamle model. Så slipper du af med en telefon, der alligevel havde ligget i en skuffe et sted og samlet støv. Det må være en win-win.

Ombytningsprisen gælder uanset om din gamle telefon virker eller ej. Så er din iPhone helt død og ødelagt, så kan du med god samvittighed overveje at bytte den for en helt ny telefon for faste, lave omkostninger. Det er lige meget, om det er batteriet, skærmen eller noget helt tredje, så længe telefonen afleveres i ét stykke, så kan du bytte det til nyt. Det er både godt for dig, din økonomi og måske endda langt bedre for miljøet i sidste ende.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.