Du risikerer at miste besøgende, hvis din hjemmeside ikke er mobiloptimeret

Er din hjemmeside ikke responsiv, mister du besøgende. De fleste hjemmesider tilgås via mobiltelefoner, og bliver den besøgende mødt af en hjemmeside, der ikke automatisk tilpasser sig, mister du værdifuld trafik.

Langt de fleste af dem, der besøger din hjemmeside, gør det via mobiltelefonen. De stiller krav til langt flere faktorer end førhen, hvor de primære besøgende kom fra desktops med større skærme. Hvis din hjemmeside har et kommercielt udgangspunkt, er det derfor vigtigt, at du sikrer, at den ser godt ud, uanset hvilken enhed den vises på.

Din hjemmeside skal kunne tilgås hurtigt, og den skal være optimeret til mobiltelefonen, så den automatisk tilpasser sig den enhed, den vises på. Gør den ikke det, er der stor risiko for, at den besøgende klikker sig væk igen og over på din konkurrents hjemmeside eller webshop.

Sørg for, at din hjemmeside er responsiv

For få år tilbage, da de første smartphones kom på markedet, ændrede webbranchen sig markant. Der blev stillet helt nye krav til hjemmeside og webshops, da de nu kunne tilgås via en mindre skærm.

Det gjorde ikke så meget dengang, for der brugte størstedelen af dem, som surfede på nettet, stadig en computer. Det betød, at din hjemmeside ikke behøvede at være responsiv, da du ikke som sådan mistede trafik på det.

Meget har dog ændret sig siden, og nu er det et faktum, at hvis du vil have besøgende, skal din hjemmeside automatisk tilpasse sig den enhed, den vises på. Hvis ikke din hjemmeside gør det, vil du have svært ved at få den til at opfylde det formål, den er udarbejdet til.

WordPress er løsningen

De fleste hjemmesider bliver i dag lavet i WordPress, der er verdens mest udbredte CMS – og det er med god grund. WordPress er open source, hvilket betyder, at det er gratis at downloade, installere, anvende og opdatere.

Samtidig er der flere tusinde programmører, der hver især arbejder på at forbedre løsningen, så den hele tiden er opdateret med de nyeste teknologier og foranstaltninger i branchen. Det betyder også, at din hjemmeside automatisk er responsiv, når du baserer den på WordPress.

Har du en hjemmeside, der ikke er mobilvenlig, er det derfor et oplagt at vælge WordPress som platform. Der er samtidig penge at spare, fordi de fleste af din hjemmesides kerne-features allerede er udviklet. Du skal blot bygge videre på dem, så de matcher dit behov.

Hvis du er interesseret i at vide, hvad en professionel WordPress-hjemmeside koster, kan du læse mere om WordPress-hjemmeside pris her. Du kan også vælge selv at give dig i kast med at opbygge din hjemmeside, så den matcher præcis dine ønsker.

Er du ikke teknisk anlagt, kan det være en besværlig løsning, da det kræver noget teknisk snilde – også selvom du ikke selv skal programmere den fra bunden. Du bør dog overveje, om ikke det er bedre at spare den tid, det tager at sætte dig ind i, hvordan du opbygger din hjemmeside, ved at hyre en professionel webudvikler til at hjælpe dig.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.